Jump to content

Vedran Kuvara

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo da obavijestim da BESPLATAN KALKULATOR ZATEZNIH KAMATA sada radi u svim internet preglednicima i da je unos datuma olakšan. Isto tako kalkulator razlikuje fizičke i pravne osobe, te je moguć unos troškova ovrhe. Broj glavnica i uplata je neograničen, te obratite pažnju da unosite iznose sa decimalnom točkom,npr. 1534.50 Pozdrav!
  2. Potvrđujem obračun kolege sa lipom razlike u korist djeteta! obracun alimentacije.pdf
  3. Kao prvo isprika jer nisam obratio pažnju dole da se radi o fizičkim osobama. U slučaju fizičkih izračun je točan. Eto oba kalkulatora rade isto, te mogu potvrditi da računaju jednako kao aplikacije korištene od Fine i Porezne uprave.
  4. Pozdrav Bobo3. Aplikacija radi na svakom OS-u , te izvrsno U Chrome , Safari,Opera. U Mozilli i Internet exploreru upiši datum ručno npr GGGG-MM-DD ili 2010-12-31 Imaš i upute za korištenje aplikacije, zbilja jednostavno. Probaj pa javi !
  5. Odvjetnik je izračunao od oka Tvoj izračun je dobar osim zadnje glavnice (25,52), u kojoj si koristio krive kamatne stope. Evo za usporedbu besplatan kalkulator zakonskih zateznih kamata: http://odvjetnik.me/zateznekamate
  6. Za veći broj dospjelih glavnica, toplo vam preporučam ovaj kalkulator zateznih kamata: http://odvjetnik.me/zateznekamate
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija