Jump to content

Jelly11

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, tom kupcu prodajemo stan ali sve je išlo van agencije.. Agentica je to, očito, nekako saznala i priprijetila im jer su oni trenutno podstanari u njezinom stanu.. Rok trajanja ugovora je na 12 mjeseci i navedeno je da je zbog bilo kojeg razloga moguće raskinuti ugovor (znači ništa nije specificirano).. Da bi sada nakon našeg zahtjeva za raskidom ona odbila uplatu i raskid..
  2. Pozdrav! Potrebna nam je ponovno Vaša pomoć.. Ugl.. Poslali smo agenciji raskid ugovora te zatražili uplatnicu od 1500 kn, koliko je potrebno uplatiti pri raskidu.. Uplatnicu nismo primili pa smo sami uplatili na račun agencije navedenu svotu.. Da bi sada agencija vratila novac i tvrdi da su oni našli kupca za nekretninu.. Toliko su spremni daleko ići da su prisilili kupca da potpiše izjavu da je putem njih došao do nekretnine i da ih je doveo da pogledaju stan.. Od toga ništa nije istina, ali oni se sada grebu za proviziju od 2%.. Molim Vas pomoć što napraviti?! Jer ovo ako se nastavi moglo bi završiti na sudu..
  3. Ugovor je sklopljen na 12 mjeseci,prošla su dva mjeseca. Ali u ugovoru se ne navodi ništa o tome što nakon raskida i koja su njihova prava.. Na njihovoj službenoj stranici nema općih uvjeta poslovanja ,izbacuje error 404 U ugovoru se samo navodi da ga možemo raskinuti iz bilo kojeg razloga stim da im platimo 1500 kn njihove provizije za rad ( oglašavanje nekretnine..)
  4. Oprostite ali da ne otvaram novu temu pitati ću ovdje.. Te bih Vas molila za hitan odgovor. Sklopili smo ugovor sa agencijom za nekretnine te ga sada želimo raskinuti no agencija nam je zaprijetila da u slučaju raskida ugovora ne možemo prodati nekretninu naredne tri godine, te ako i dođe do prodaje dužni smo im isplatiti postotak koji je naveden u ugovoru. Zanima nas da li je to istina i da li uopće postoji rok u kojemu ne smijemo prodati nekretninu nakon raskida ugovora sa agencijom. Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija