Jump to content

MIRIJANA13

Korisnik
 • Broj objava

  13
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. zastara

  Puno hvala na odgovoru.....
 2. zastara

  Puno hvala na odgovoru,još mi samo recite koji datum se uzima u obzir dospjeće ?
 3. zastara

  hvala na odgovoru.......
 4. zastara

  radili smo rekonstrukciju kuće sa firmom d.o.o.,dobili smo kredit na OPG i plaćali račune,firma nije napravila radove a novci su se potrošili,došlo je do suđenja,zapravo njegova firma je išla u stečaj,dobili smo spor,stečajni upravitelj je podnio žalbu, to traje već 5 godina,dobili smo rješenje da se vraća prvostepenom sudu,i da je predmet već u zastari...
 5. zastara

  Kako se tretira sudski spor kod OPG-a ( u sustavu je PDV-a)i fizičke osobe,tj kada zastarijeva predmet koji se vodi sa OPG-OM a kada sa fizičkom osobom?
 6. obiteljsko pravo

  Puno ste mi pomogli-veliko HVALA
 7. obiteljsko pravo

  3 godine od renoviranja,dvije godine da sam otišla 6 mjeseci da sam rastavljena..
 8. obiteljsko pravo

  Bila sam u braku 10 godina ,dobili smo dvije kćerke,moji roditelji si mi darovali novu kuhinju,i još neke vrijednije predmete,živjeli smo odpočetka na jednom katu kuće koja je u vlasništvu njegovog oca,renovirali smo taj sprat i digli još jedan kat,ubrzo smo se rastali,doslovce muž,svekrva i svekrv izbacili su me iz kuće sa dvije curice i par kofera robe.Ja sam cijelo to vrijeme bila zaposlena i doprinosila u kuću. Koja su moja prava šta se tiće ulaganja u kuću od svekrva?
 9. naknada za bolovanje

  Na bolovanju sam bila od 11.12-31.12.2018.tu su tri nedjelje i dva praznika( da nisam bila na bolovanju trebala bi raditi jednu nedjelju i 26.12.blagdan-25.12. nismo radili)koliko sati mi se broji za bolovanje?
 10. Rođena sam 29.01.1959.,imam 32g.i 1 mj radnog staža,u prijevremenoj sam mirovini,mirovina mi je jako mala,na koji način mogu priječi u starosnu mirovinu?
 11. kada u mirovinu

  Imam navršene 62 godine(muško) i 41,6 godina mirovinskog staža,zbog osobne situacije (direktor dva društva)nisam bio u mogućnosti ići u mirovinu (60 godina i 41 staža),u toku je prebacivanje direktora na drugu osobu,pa me interesira kada bi mi bila najveća mirovina,kada se riješim funkcija direktora u privatnom sektoru ili da čekam 65 godina života?znam da nema penalizacije,a dali ima nagrada za duži radni vijek?
 12. Poštovani! Direktor sam društva i jedini član uprave,trebam ići u mirovinu,ali trebam prije riješiti pitanje novog direktora,(jer u protivnom ne bi dobivao mirovinu)postavio bi svoju kćer koja je ujedno i zaposlena u firmi(ja radim u drugoj firmi i nemam prihode u svojoj) koji je najlakši i najeftiniji način (možda da prodam firmu kćeri?)ili neko bolje rješenje?puno hvala na odgovoru
×