Jump to content

BlackCat

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja svojim ušima čula kad je rekao da mu se ne sviđa. Ime je sasvim u skladu sa zakonom, evo na primjer nešto kao "dobar posao d.." (nije tako, ali ne želim pisati konkretno ime jer pišemo žalbu na odluku, jer nam je to ime jako bitno)
  2. Pozdrav svima, danas smo bili u Hitro.hr i žena tamo je provjerila dali je ime koje smo si zamislili za d. slobodno. I bilo je. Kasnije, kad je provjeravala sa sucem dali možemo registrirati d. pod tim nazivom, on je jednostavno rekao da ne može jer se njemu ne sviđa to ime. Da napomenem, obje riječi u nazivu su hrvatske, nema nikakvim zavrzlama oko toga, nego se njemu jednostavno to ime nije sviđalo. Ima li on to pravo napraviti?
  3. Poštovanje, isprike ako je ovo pitanje već bilo ili ako sam fulala podforum, jer se ne kužim baš u ove podjele, ali mi se čini logično ovdje postaviti pitanje. Dakle, imala sam obrt koji je otvoren '89., a zatvoren je '06. Mirovinsko i zdravstveno je uredno plaćano sve do prije par godina kada više nije išlo. Nakupilo se duga za mirovinsko od cca 50 000 kn, zdravstveno je uredno plaćeno, ali je mirovinsko ostalo neplaćeno. Zanima me koje su mogućnosti da se to mirovinsko riješi, cifra je poprilično velika i ako se ikako može izbjeći bar dio plaćanja. Nakon koliko godina dolazi do zastare duga (ako uopće dolazi do zastare)? Potrudila sam objasniti ovo što sam bolje mogla, nadam se da će netko imati vremena i volje za pomoć ili barem preporučiti dobrog odvjetnika koji se bavi time. Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija