Jump to content

andream77

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Drage kolege molila bi azuriranu skriptu za pravosudni na mail andreaprce18@hotmail.com. Unaprijed zahvaljujem <3
  2. Ja sam isto telefonski dobila obavijest za 18.6 jos cekam rjesenje.
  3. Lijep pozdrav drustvo Potrebna mi je mala pomoc. Radim strucno osposobljavanje u Opcini koje mi istjece u 7 mj. Radi se o tome da se u ugovoru izmedu mene i poslodavca ne spominje obveza polaganja drzavnog strucnog ispita, pa me zanima da li ga ja mogu svejedno prijaviti. Danas sam tek ovo vidjela na stranici Drzavne uprave "Ukoliko pravo i obveza polaganja državnog stručnog ispita nije zaključena između osobe i predstavnika tijela u kojem je osoba na stručnom osposobljavanju u Ugovoru o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa, osoba nema pravo niti obvezu polaganja državnog stručnog ispita.." Sta mislite da li mozemo napraviti aneks naseg ugovora gdje cemo navesti odredbu o obvezi polaganja ?
  4. Koliko sam skužila posebni dio nam se određuje kad dobijemo rješenje o datumu polaganja državnog ?
  5. Hej ljudi , da li posebni dio saznajemo tek odobrenjem državnog onda kad nam zakažu ispit.
  6. Završila sam pravo, radim stručno osposobljavanje u općini, od kuda da krenem za polaganje državnog,pogubila sam se. Ako bi mi mogao netko poslati sve što imate na mail mandream75@hotmail.com Neki govore dovoljno ono sa stranice državne uprave, pa onda da nije dovoljno. Sve trebam prikupiti :klanja:
  7. Zna li netko da li se moze polagati drzavni nakon obavljenog strucnog osposobljavanja u osnovnoj skoli na mjestu tajnika ? Netko mi govori da ne moze netko da moze, ako ne moze nema mi smisla trosit strucno za to ako ne mogu drzavni polozit
  8. Slala sam svojoj 'savjetnici' na zavodu koja mi je odg.da ne mogu nista bez mentora,te da trazim nesto drugo. Bas se potrudila informirat me! Kontaktirala sam i dvije razlicite podrucne sluzbe zavoda i nitko mi nije dao odgovor na pitanje moze li mi mentor biti netko drugi,ja ne znam ako oni ne znaju ko bi trebao znati! Sta mislite mogu li ikako da radim neko 'opce'strucno o.znaci ne samo na pravnim poslovima? Opcina je mala,i svi sve poslove znaju, sam nacelnik kaze da me on moze uvesti u sve dok se pravnica vrati.Pokusavam naci bilo kakav nacin al mi ne ide.
  9. Moze li mi itko pomoci uglavnom zavrsila sam pravo i trenutno nemam sanse nigdje drugo radit nego jedino imam priliku odradit SO u opcini, ali spletom okolnosti pravnica je na dugom bolovanju i ne znaju kad ce se vratit. U opcini jako malo znaju o toj mjeri pa se ja raspitujem sto vise. Da li itko zna moze li moj mentor biti osoba iz druge opcine, zupanije? ili npr da "radim" na nekim drugim poslovima dok ona ne doe ,npr na ekonom.podrucju jer ima osoba koja bi mi tu mogla biti mentor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija