Jump to content

mare1979

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. mare1979

    imovina

    Poštovani,zanima me ..imam tetu koja je sad već starija žena.Dakle moja majka je njena sestra.Poslije smrti moje bake,njihove majke stan je prepisan samo na tetu,dakle moja mama nema ništa sa stanom.Isad mene zanima u slučaju smrti tete dal mi kao tj.brat i ja imamo pravo na taj stan ili kome on pripadne?Hvala Vam unaprijed.
  2. mare1979

    pomoć

    Otac je mom bratu i meni darovnim ugovorom dao svoju polovicu stana,znači sad taj stan brat i ja dijelimo sa stricem popola.Mene zanima da li moj brat isto tako meni može sarovati svoj dio ako ne onda prepisati i koliko to otprilike košta??
  3. Imam stan tj suvlasnik sam stana.Nisam se mogla dogovoriti da se ta j stan proda pa sam preko odvjetnika dala pokrenuti da se taj stan proda putem suda.I sad me zanima,poslije procjenitelja kad dođe vrijeme za javnu dražbu da li ja imam pravo prvokupa jer mi je rečeno da ja mogu taj stan kupiti za 3 petine od procjenjene vrijednosti.Hvala..
  4. Vezano opet za ovu prijavu na poreznu ,što bi se moglo sediti ako ja ne odem prijaviti to na poreznu??s obzirom da sam dobila rješenje o vlasništvu..
  5. Mislite produžetak u smislu npr još jedan ugovor na 6 mj??
  6. Zanima me imam li pravo na godišnji odmor ako me poslodavac prijavio na određeno ,konkretno na 6 mj.U tom nekom zakonu i pravilniku niš konkretno ne piše ili ja to ne razumijem...Hvala
  7. Nisam išla na poreznu upravu.
  8. Znači moj otac mi je darovnim ugovorom poklonio pola stana.Dobila sam rješenje na kućnu adresu o vlasništvu i sad me zanima da li ja moram na to platiti kakav porez i ako moram jel to država šalje kakvu uplatnicu ili opet ja moram negdje otić...Hvala
  9. Molim vas pomozite,naslijedila sam stan ali sam suvlasnik sa stricem.Dogovorili smo se da ćemo prodati stan,no međutim čini mi se da to moj stric ipak ne želi.Njegova kćer je trenutno u stanu,pa me zanima postoji li kakva opcija da ju se nekako iseli tako da stan bude prazan da se da u prodaju...Ili barem da ju nekako prisilim da plaća najamninu??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija