Jump to content

Adisa Zulić Gubeljić

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala, problem i je taj interni akt koji regulira te bodove koji su apsurd. Iste uvijete uvijek imam znaci odgajatelj sam, imam polozen strucni ispit i to jedino i traze i ne zeli mi potvrdu niti priznati, po meni je glupo da gledaju te uvijete iz svog pravilnika, znaci svoje pravo ne mogu nikad ostvariti, ma zalosno! I onda kazu mladi odlaze iz drzave, a drzava ti ne omogucuje da se izboris za svoja prava.
  2. Hvala vam puno na odgovoru, probala sam se javiti i ministarstvu ali mi oni samo kazu da imam prednost po zakonu. To je lako reci jer je napisano a u teoriji je drugo.
  3. Poštovani, molim Vas da mi pomognete tako da odgovorite na moje pitanje. Naime ja sam dijete poginulog hrvatskog branitelja, radim na zamijeni u jednom državnom vrtiću. Kada god se otvori radno mjesto za neodređeno vrijeme ja nikako ne dobijem pravo prednosti pri zapošljavanju iako priložim potvrdu za koju mi kažu da ja ne trebam prilagati, jer u tom vrtiću postoje unutarnji pravilnici-akti po kojima oni zapošljavaju. Stoga mi recite da li su oni jači od zakona? Jer po tome ja posao nikada neću dobiti na neodređeno. Pitam se kakva je onda svrha tog zakona ako ga se ne može primjeniti?! što će mi to pravo kada ga ne mogu ostvariti?! Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija