Jump to content

Blabla4321

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. poslala sam im i mailom,i postom. Danas sam ih zvala i kazu kao da bi skinuli zapisnik sa mene,da im posaljem kopiju osobne i ime tko sad zivi u stanu. Cijelo vrijeme me covjek ispitivao tko sad tu zivi,da kazem inace ne moze prihvatiti moju zalbu. Ma kakav je to nacin da oni mene ucjenjuju??!! Naravno da nisam rekla tko zivi. Sad se mislim da posaljem samo kopiju osobne? A ako ne platim racun od 240kn do prekosutra,proci ce 8 dana,pa se bojim kazne od 1000 kn,provlacenja po sudu ili neceg slicnog? Toliko me ovo sve frustrira i ne znam vise sto da radim?!!!
  2. Postovani, danas sam ipak dobila u taj stan gdje sam prije zivjela racun. Stvarno mi nije jasno kako oni to rade,kako ja mogu dobiti racun gdje ne zivim,ne zivim ni u toj drzavi,niti sam bila u tom stanu kad je kontrola dolazila,receno je tom covjeku da ja tu ne zivim,no medjutim ipak je stigao racun na moje ime. Zvala sam ih,zena je bila uzasno bezobrazna. Rekla mi je da imaju moje dokumente,odjavu prebivalista u RH,potvrdu o prebivalistu iz BIh,ovjerenu izjavu od javnog biljeznika i sve. Poslala sam im mail,vec 2 dana ne odgovaraju. I sto da sad ja radim? Da cekam da me zovu na sud,da trosim svoje vrijeme i novac da idem u Zagreb radi njihovog bezobrazluka i lazi???!!!! Hvala, LP
  3. Poslala sam im ja postom svu dokumentaciju ovjerenu kod javnog biljeznika. I on je spomenuo da su primili tu dokumentaciju. Samo sad ne znam sto on zeli poduzeti,jer je trazio mene,i osoba koja je tu je rekla da ja ne zivim tu,no on je nastavio pricati i prijavu neku spominjao,ne znam sto zele sad.
  4. Bok! Dok sam zivjela u Zg uredno sam placala pristojbu,i vise nemam prijavljeno ni prebivaliste i boraviste u RH. Uz BIH sam poslala HRT-u odjavu prebivalista,te potvrdu o prebivalistu na kojem mi je adresa u BIH,i napisala sam im da ja vise ne zivim na adresi na kojoj sam zivjela,i da ne zivim u HR,te da vise nemam zasto placati pretplatu. Vise nisam dobila ni jedan racun od njih. Medjutim danas je dosao kontrolor na adresu gdje sam prije zivjela,i trazio mene da mu dam svoj potpis. (???!!!!!) Osoba koja tu zivi mu je rekla da ja vise tu ne zivim,ali on je njoj nesto nabrajao,da onda ide neka prijava,nesto tamo vamo,ona je samo rekla da nema nista s tim i zatvorila vrata,i mene nazvala. Sad me zanima sto oni zele,sto oni mogu meni uciniti?! ??!!! Poslje mene nisu dolazili,i nitko nije placao pristojbu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija