Jump to content

trom

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. tako je, ne u svoje ime, nego u ime osobe koja nije bila prisutna u vrijeme sklapanja ugovora na mjestu događaja... svjesno sam to napravio, moja greška... samo još par informacija... koliko će me to na kraju koštat? kakva je praksa u vezi tih stvari? dali ću morati platiti ovih 5300+sudski troškovi+odvjetnika kojeg planiram angažirati (ako netko ima informacije koliko koštaju usluge odvjetnika za takve stvari bio bih mu zahvalan da me informira)+ osuda (nadam se radu na opće dobro ili uvjetna osuda) ili imam još nekih troškova za podmiriti?
  2. ok, hvala... na pozivu piše da je materijalna šteta 5300 kn... dali to spada u manju materijalnu štetu, pa postoji mogućnost manje kaznem ili? i sve je onako kako sam prezentirao, nemam razloga govoriti neistinu jer mi nikako neće ići u korist (pogotovo Vama koji pokušavate pomoći)
  3. radi se o 2 ugovora sa telekom operaterima... na policiji sam već sve priznao... nisam prije bio kažnjavan, i to je glupost koju sam napravio ne razmišljajući nisam ju ponavljao, 2 ugovora isti dan napravljena na istu osobu... ako to što pomaže
  4. Pozdrav, molim vas nekakvu pomoć oko kaznenog postupka... u pozivu piše slijedeće: na temelju kaznene prijave V PP PUZ-a broj... postoje osnovne sumnje da ste počinili kazneno djelo krivotvorenja isprave iz članka 278 stavak 1, prijevare članka 236 stavak 1 i nedozvoljene uporabe osobnih podataka iz članka 146 stavak 1 KZ-a u vezi s čl 52 KZ-a... dali mi itko može rećo kakve su poslijedice navedenog?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija