Jump to content

Bonaca2015

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Parking kaznu sam dobio početkom 2011god. E sad, nisam siguran dal mi je ''čestitka'' za neplačenu kaznu došla sredinom 2012 ili 2013 god. Platio nisam i od tada se ništa ne događa. Račun u Fini je blokiran. Da li je to išlo u zastaru? Kako provjerit? Ako je išlo u zastaru kako da odblokiram račun u Fini? Hvala
  2. U pravu ste. Ipak je to ploča/terasa od drugog kata kuće, pa je valjda prirodno da je ista vlasništvo vlasnika drugog kata...Što recimo nije slućaj u zgradama gdje su vlasnici stanova ujedno i suvlasnici krova/terase zgrade... Hvala!
  3. Iz Vašeg odgovora zaključujem da krov kuće/terasa pripada vlasniku drugog kata..tj terasa krova je dio njegovog kata kuće.
  4. Nije još podjeljeno/etažitrano (trebalo bi biti uskoro), al već 40 godina jedan vlasnik koristi drugi kat, dok drugi vlasnik koristi prvi kat.
  5. Pod čije vlašnistvo spada krov kuće/terasa ako je kuća podjeljena na: prvi kat-jedan vlasnik drugi kat-drugi vlasnik Da li je krov kuće vlasništvo vlasnika na drugom katu?
  6. Koliku vrijednost spora moram starviti u tuzbi za smetanje posjeda i da li je uopce moram staviti? Ima li neka donja granica?
  7. Da li je moguće spojit tužbene zahtjeve u jednoj tužbi? Npr. smetanje prava posjeda i zaštita od uznemiravanja. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija