Jump to content

ijurcic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ijurcic objavio

  1. Znaci nemamo prava glasa? Niti nas se mora pitati...Moze se nasloniti na nasu zgradu polovicno ili u potpunosti...
  2. Pozdrav, Planira se gradnja zgrade koja bi svojim dijelom se naslonila na moju zgradu (ja sam jedan od 30tak suvlasnika) te bi poprilicno zatvorila trenutno otvoreni pogled. Pitanja su dva: 1. Koji je proces u HR koju mora proci investitor, u smislu dozvola itd? Te pristanaka koje mora dobiti od susjednih zgrada, ako ikakve? 2. Koja prava imaju susjedi kao ja, u smislu zalbi i u kojem trenutku i na koje dozvole? Ne u cilju zaustavljanja projekta nego da se gradnjom ne smanjuje vrijednost okolnih stanova.... Lp.
  3. Pozdrav, Rođen sam u Splitu, gdje sam imao prebivalište do 2013., tada sam kupio nekretninu u Zagrebu i prijavio prebivalište u Zagrebu. Sad planiram prodati tu nekretninu i iznajmiti neki drugi stan, pa “ostajem” bez adrese prebivališta, osobna mi vrijedi još par godina...a u tom periodu planiram kupit novu nekretninu i imati ću gdje prijaviti prebivalište, koje su moje zakonske obveze? Unaprijed hvala!
  4. Pozdrav, Supruga je rodila polovinom 2. mjeseca 2014, te je primila cijelu plaću za 1., te pola za 2. mjesec. Nakon toga je primala naknade za porodiljni do kraja 2014. Ja sam cijelo vrijeme primao plaću, te sam dijete prijavio na poreznu karticu, nekad u 2 ili 3 mjesecu, te je ta olakšica evidentirana na plaći za 3 mjesec. Pitanje je da li se isplati i kome da zatraži povrat poreza. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija