Jump to content

DarkLord95

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav,naime danas 5.6.2015 godine u 10:00 sati imao sam ročište na sudu zbog boce sto sam nosio u nedjelju ujutro 1.3 u 1:35 pa sam dobio prekrsajni nalog bla bla u kazni od 300kn,i eo sad sam zaspao i zvala me kolegica i rekla da imam sud i da nisam dosao,jel imam mogucnost neki novi termin ili nesto,valjda necu dobit kaznu?
  2. Znaci preostaje mi samo napisati zalbu i to je to
  3. Nismo imali nikakav alkohol uz sebe taj dan,ali đabe i pričati kad ide naša riječ protiv njihove,a to je uvijek njihova glavna.Mislim da se taj policajac namjerio na mene.
  4. Ali zasto u 1 prijavi ne pise da se konzumirao alkohol kojeg nije bilo,nego samo pjevali i ometali javni red i mir? Komunalci su poslali kao,ali policija poslije 23 sata se racunaju kao komunalni redari.. Da,imam pravo žalbe i definitivno cu se zalit! Isti kucni broj,isto vrijeme isti datum,TOTALNO 2 DRUKCIJE KAZNENE PRIJAVE,pa tko je tu lud?
  5. http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/79302-Reme%C4%87enje-javnog-reda-i-mira-prijava?p=674802#post674802 ja sam postavio ovo te sam dobio 3 mjeseca uvjetne kazne bez palcanja sudskih troskova. Naime danas je stigla kazna kako sam ja tu noc u 1:45 konzumirao alkohol na javnom mjestu,tocnije-VODKU,ja osobno vodku mrzim,i ovaj nalog je napisan prije 2 dana,kada je stigla naša potvrda o uvjetnoj kazni piše ovako. Okrivljenik ----- ---- - - - - - KRIV JE sto je dana 1.3.2015 godine u nedjelju u 1:45 sati u Našicama na trgu Franje Tuđmana ispred kbr6.na javnoj povrsini konzumirao alkoholno pice-vodku i time pocinio prekrsaj iz clanka 60.odluke od komunalnom redu Grada Našica,a kažnjivom po članku 121.tocka 2,stoga komunalni redar(u ovom slucaju policajac koji nas je priveo) izriče --- --- novčanu kaznu u iznosu 300kn.bla bla bla,pod I./(// II./// III.Temeljem članka 110.odluke o komunalnom redu,a u vezi odredbe clanka 239.stavka 4,prekrsajnog zakona,okrivljenik je duzan platiti trosak postupka u iznosu 100kn u roku 8 dana po pravomocnosti naloga.. 1.E sad,ako platim 100kn u roku 8 dana to je to? 2.Zašto u prvoj kaznenoj prijavi nije navedeno konzumiranje alkoholnog pica? 3.Zašto je cekao mjesec dana ,tocnije napisana je prije 2 dana,7.4.2015 u Našicama od strane//komunalnog// 4.Kakve su moje sada mogucnosti osim da im platim?
  6. Eo mene,rješio sam žalbu,sutra idem predati i to sve. Ići ću na uvjetnu kaznu kao sto si i predlozio,hvala puno jos sam se kontaktirao sa jednim pravnikom i policajcem tako da eto,poželi mi sreću
  7. Pa čemu smanjivanje ako opet nemam sa čime platit? Oni moraju biti toga svjesni i nebi bilo fora da se netko izvuce sa time pod opomenom ili nekijim drukcijim stvarima? Koji je slijedeći korak?
  8. Evo ga stigla je koverta. Okrivljenik ----- ---- KRIV JE što je dana 01.03.2015 u 1:45 sati,u mjestu Našice ,Trg dr.Franje Tuđmana ,kbr 6. narušavao javni red i mir na nacin daje hodajuci Trgom glasno pjevao i vikao a što je remetilo odmor građana. Time je pocinio prekršaj iz čl.13. st. 1., Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira kažnjiv oi čl. 13. st. 1. istog Zakonda,te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u iznosu od 500 (petsto) kuna. Okrivljenik je dužan platiti u roku 8 dnaa bla bla prilozenom uplatnicom na ziro racun ili u policijsku postaju. Eto,pivo naveo nije kao sto nije ni bilo,a on detaljnije nije htio pisat prijavu jer onda nebi mogao ispuniti normu.. Dali mi vrijedi praviti žalbu? jer dobio sam odgovora kako da pravim a neki kažu kako da odmah platim..Kolega je rekao da se izvukao na-nigdje ne radi,nema nikakva primanja itd,javno priznao i samo sa 100kn sudskih troškova. Pomoć? i da kao što sam napomenio prvi put i jel bi mogao izaći sa opomenom,hvala
  9. Paa svaki put sam dobio papirić i opomenu i to je to,bilo pa prošlo..Znači nikad nisam platio nešto,ali iz kojeg razloga od nas 4 samo smo nas 2 dobili prijave,a od ostale "dvojice kolega" prijava nestala,to neka štela ili? I da dodam,ako i dođe naknada,ja sam punoljetan ali nemam na sebi ništa,niti imovine,niti primanja..Jel se mogu izvuci sa opomenom ako priznam i to sve navedem i sa kolegom ustvrdimo istu priču,zato što je on malo popio i ne sjeća se baš,ali ja se svega sjećam.
  10. Bok novi sam ovdje pa mi je ovo prva prekršajna prijava pa eto ako može pomoć da znam šta me čeka. Jučer u nedjelju 1.2 oko 2 sata u noći ja i kolege smo popili par pića i 20-tak metara od policijske smo zapjevali refren jedne pjesme koji nije trajao ni 10-tak sekundi,policajac je nakon 1 minute izašao iz policijske i krenio prema nama sa blokićem te se vidilo da je jako ljut i neuljudan,prvo je došao ispred nas i pitao kakva je to dernjava te mene napao gdje sam bacio pivo,ja pivo imao nisam,nego je to bio mobitel.3 puta me pitao gdje je pivo ja rekao pivo nemam,niti sam ga imao,i dosli smo u stanicu on je otisao u neku prostoriju te nakon 5 minuta rekao,vidimo se na sudu. Policajac se nije niti predstavio niti ništa,inače sam 4 puta upisan zbog galame itd,pa je ovo 5 put i bilo nas je 4,i tijekom slijedećeg dana javlja kolega da smo samo ja i ovaj upisani i da očekujemo plavu kovertu tijekom mjesec dana,a sa ove dvojice je skinuta prijava-jer policajac zna mamu od tog jednog kolege-a ona je odvjetnica. Znači nismo dobili nikakav papirić niti išta,i on sada može navesti šta god hoće? šta ako je naveo svađu sa policajcem,a toga nije bilo? Trebao sam ukljuciti diktatofon te snimat razgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija