Jump to content

Martina10

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Baš i ja razmišljam o tome kao će to izgledati u praksi. Odeš u dućan, kupiš sve ono na što po pravilniku imaš pravo ( pazi, prema čl. 2. odobrene su samo dvije kupovine godišnje), doneseš račun šefu i onda ga idućih par mjeseci moljakaš da ti vrati novac dok na kraju prvi ne popustiš jer ti dosadi moljakanje.
  2. Bok, U NN 123/07 je objavljen Pravilnik o službenoj odjeći odvjetnika, odvjetničkih vježbenika i drugih zaposlenika u odvjetničkom uredu. Zna li netko radi li se tu o priznatom trošku pa mi pripravnici nećemo biti na grbači našim šefovima ili ćemo ovisiti o njihovoj dobroj volji hoće li nam kupiti cipele ili ne jer će lova ići iz njihovih džepova? S obzirom da sam morala za posao kupovati totalno novu garderobu koju inače ne nosim privatno, meni se ovaj Pravilnik jaaaako sviđa,ali bojim se da ne ispadne neprovediv u praksi.
  3. Bok, da li je možda netko išao na tečaj poslovnog engleskog jezika? Ne znam koju školu da odaberem, da li da uzmem opći poslovni tečaj, tečaj koji je specijaliziran za pravo ili je bolje uzeti pripremni tečaj za međunarodni ispit ( mislim na International Legal English Certificate). Kakvo je predznanje uopće potrebmo za te tečajeve? Ako netko ima kakva saznanja ili iskustva s tim tečajevima molim da ih podjeli samnom. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija