Jump to content

Pepe pegula

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam takav slican problem. Ja sam se preselio iz Splita u Zagreb i zbog posla i nedostatka vremena nebidjam djecu u Splitu kako bi htio. Svakih nekoliko mjeseci po par dana zavisi kako mi poslovne.obaveze dopuste i raspored smjena na.poslu a vrlo veliki faktor je i novac kojeg nemam za takve odlaske. Da naglasim da alimentaciju uredno uplacujem. Sta sad sta se moze dogodit. Da li postoji mogucnost da mi se ukine skrbnistvo. Inace bivsa je a sta da kazem za nju. Okrenula najstarije dite protiv mene i prica stara.ako ti tata nije kupija sigurno te nevoli. Iz drugog braka ima isto 2 klinke.
  2. Slazem se ja sa svim time. Kako je reka.jedan moj kolega jos jedino da mu tako neko provali da ga pocasti kavom i osvjezenjem. Kazem opet nije mi problem radi imovime. Kako je dosla jedna doce i druga al sok koji djeca pretrpe i zraumw uzas. Steta sta nema kod nas za kupit recimo soker al onaj kao u americi kad ispaljuje projektile pa ga mos zdrmat na daljinu. Kako god okrenes provalnik i kriminalac ima beca prava nego mi ostali hradjani.
  3. Nema druge nabavit palicu i udri. Hahahaha. Ili onaj vatrogasni aparat sa malo ohladit. Sinoc je provalilo susjedu u garazu i ukralo biciklo. Veselo je u mom kvartu kok netko na naj....... A moga bi jer ima dosta veterana .
  4. Hahahahhaha. Da sve je moguce. Mislim da bi bilo veselo to i takva situacija. A sta se tice bi li moga potegnut recimo za oruzje i pucat u provalnika? Da to bi sigurno jer u tom momentu nebi razmislja o sebi nego o 3 djece kako da.njih zastitim. Kad mene i obitelji nema doma nek nosi sve. Hahahah najskuplja stvar je tv star par godina. Hahahhahhahahha.
  5. Da znam. Tako sam i ja mislija al nesto moram nabavit. Imam vec plinski al to nije to. Da se razumijemo NE PISTOLJ BEZ PAPIRA. Neznam ili neku jaku zracnicu ili samostrel ili bilo sto cime bi se mogli obranit jer najveci mi je problem sta ja ponekad radin nocne a zena je kuci s malim bebama.
  6. Postovani. Imam jedan upit koji je vise kao trazenje savjeta. Zastitar sam vec dugi niz godina i u zadnje vrijeme svako toliko mi se po noci netko presetava ispred ulaznih vrata i po dvoristu. Zadnje 2 godine stalno radim s oruzjem na objektu tako da sam i vise nego osposobljen. Ono sto mene muci je pomalo smjesno al moram pitat jer neznam koga bi drugog moga. Razmisljamo tome da predam zahtjev za pistolj iskljucivo radisamoobrane al problem bi se pojavio u onom trenu kad bi gospoda iz policije stigla na provjeru u kvart. Problem je moja punica koja svako toliko umisli sebi u glavu nekakve stvari kao npr. prijetnje i slicno i kuma njena je ista takva. Naravno nepostoje dokazi za toipostoje svjedoci koji znaju kakav sam i sve. Al me strah da neostanem jos bez licence zbog neceg takvog umisljenog u nje.oj glavi. Molim savjet.
  7. Pitanje za g.Mrljavca. sta bi uradili da se nadjete na mom mjestu da vam zena kaze da je imala neugodan susret s klosarem i zicarem koji joj je trudnoj stao u okvir kucnog praga i trazio kunu i nece se maknut dok je nedobije i samom slucajnoscu prolaskom susjeda pobjegne. Sta bi Vi uradili ili bilo ko. Ažurirano A zasto vama treba pistolj
  8. A sta ti jesi. Smatram da je ljudsko i covjece pravo obrana svog doma i sigurnost obitelji. Nekuzim sta nismo svi isti. Zasto omalovazavanje odma tipa netreba ti ako nisi lovav. Ko zna mozda bas treba. Hehehehe. A mozda sam zaljubljenik u oruzje. Hahaha
  9. Iskreno vise me zanima drzanje nego nosenje. Svaki dan ga nosim. Onaj kome je to gust nek ga nosi a onaj kome je potrebno nek trazi. Mislim da jos nismo divlji zapad i da je potrebniji u domu
  10. Da znam da su to prednosti jer sve imam i obucen s al slizbenica laue da to nije dovoljan razlog da razlog treba bit jako jako opravdan i valjan. A slaz se sa je u danasnje vrime osobna aigurnost i sigurnoat doma i obitelji najbitnija. Posjedujem plinski pistolj al to je samo plinski. Slazem se sa zakonom da treba ograniciti svakakvim osobama posjedovanje al isto tako smatram da bi nama normalnima koji zadovoljavamo provjeru i posjedujemo znanje i vjestinu se uvjetuje opravdanim razlozima a u konacnici nas se trpa u isti kos i odmah etiketira ko moguce pocinotelje laznenoh djela. A da nekaz da osim valjanog razloga kao sigurnost koja je u konacnici jako slab razlog uvjetuje lovackim ispitima ili uclanjenja u streljacka drustva Ja recimo nemam volju bit lovac niti imam dovoljno vremena za izdvojit za odlazot po natjecanjima.
  11. Postovani. Zaposlen sam kao zastitar i zanima me kako i pod kojim uvjetima i s kojim opravdanim razlozima bi se mogao predati obrazac za izdavanje dozvole za nabavu kratkog vatrenog oruzja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija