Jump to content

n0n3

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Evo da obavijestim da je trakavica konačno gotova, Ivora je naravno odustala od tužbe kad su vidjeli da idem do kraja i tražim grafološko vještačenje. Opravdanje im je da su izgubili ugovor, ali istina je drugačija. Htjeli su pošto poto postići nekakvu nagodbu, nudili su je više puta, ali sam znao kako će na kraju ispasti jer ugovor nikad nisam ni potpisao. Platili su sudske troškove i odluka suda je postala pravomoćna prije 2 tjedna. Sad slijedi prijava DORH-u za lažiranje potpisa i nadam se da će neki medij objaviti čime se oni zapravo bave. Ako kome treba bilo kakav savjet neka mi se slobodno javi u pp.
  2. @Alen.13: Kod mene još nema novosti, osim što sam imao prvo ročište 04.11.2015. u Varaždinu na kojem mi se pojavila samo odvjetnica, a na drugo ročište koje još čekam, ću morati i ja doći i tu će se više toga doznati. @vedlovana: Moj ti je savjet da svakako uzmeš odvjetnika i priložiš prigovor na ovrhu. Drugog načina nema, jer na takav način oni posluju, uopće ne održe predavanja nego čekaju rok od tri godine da prođe pa s ovrhom idu naplatiti nešto što uopće nisu ni održali.
  3. Što se mene tiče, meni je nakon Zadra bilo nedavno prvo ročište u Varaždinu gdje su prije i nakon ročište išli nagodbe nudit koje sam glatko odbio jer znam da sam u pravu. Kod tebe je Alene slučaj da oni nisu ispoštovali ugovor, a tebi se sigurno ne isplati putovati u Varaždin na tečaj ili plaćat hotel dok su dani tečaja, tako da vjerujem da imaš velike izglede za dobit slučaj u svoju korist. Ta ravnateljica i osobe koje tamo rade zanima samo novac jer sam i ja s njima komunicirao i uvjerio se u to u razgovoru s njima. Ako ti dođe prijedlog za ovrhu odugovlačit će ti s odgovorima samo da prođe zakonski rok od 8 dana gdje se on aktivira. Odmah sam ih prozreo s odugovlačenjem i uložio prigovor u roku.
  4. Da, oni su svakako imali neki deal s HZZ-om jer su te ponude slali nezaposlenim osobama koje su na kraju varali na svakakve načine. Ja se nadam da ću biti taj koji će doprinijeti zatvaranju te lihvarske ustanove.
  5. 0957940162

    Ovo je moj br.

    Kad uhvatis malo vremena - zvrcni.

    Hvala

  6. Hvala @bovu. Javni bilježnik je dobro određen u Zadru, nego je stvar u nadležnosti suda za koju u ugovoru stoji da je u Varaždinu, a ja taj ugovor ne priznajem jer znam da ga nisam potpisao, niti znao za njega do prije 3 dana. U prigovoru o ovrsi ću to između ostalog navesti. Pitanje je sad kako presuditi nadležnost u tom slučaju?
  7. Drago mi je to čuti za varaždinski sud i samo sam izrazio bojazan, a nikakvo omalovažavanje ljudi. Svakako razmišljam o kaznenoj prijavi, ali o tom potom.
  8. Pozdrav ekipa! I ja sam novi slučaj prevare od Ivore. Kako me već 2011. zanimao odlazak iz Hr pošto sam informatičar i imam već neke certifikate, ali samo na Hr, otišao sam u Ivoru Zadar raspitat se za te njihove međunarodne certifikate. Na dolasku tamo voditelj mi je izreklamirao jedan tečaj Clait, rekao da ima oko 150 sati (traje oko 3-4 mjeseca), turnuo upitnik i skenirao osobnu. Nakon toga me 06.05.2011. kontaktirao mailom i dao pdf o tom programu da nešto više saznam. Program mi je bio apsolutno bezvezan i odlučio sam se za polaganje Microsoft certifikata u drugim školama. Od tad do prije tri dana 07.04.2015., kad mi je došao prijedlog za ovrhu (10.750,00 kn + oko 2700 kn odvjetničkih troškova) na kućnu adresu, me nitko nikad s njihove strane nije kontaktirao. Čim su mi roditelji javili za tu plavu kuvertu kontaktirao sam Ivoru, gdje oni tvrde da sam ja potpisao ugovor i da bez obzira što ga nisam konzumirao oni mogu meni naplatit ovrhu kad god oni žele. Odmah sam tražio da mi pošalje taj ugovor, pošto znam da ga nisam potpisao i nikad nisam dobio u ruke. Dobio sam ga u ubrzo mailom i gle tamo meni sličan potpis na običnom lihvarskom ugovoru. Taj potpis je ili krivotvoren ili ubačen photoshopom, jer drugačijeg objašnjenja nemam. Nadalje u ugovoru piše još da tečaj traje 40 sati (voditelj rekao oko 150) i da će me kontaktirati na broj mobitela, a da bi program otprilike započeo u 10. mjesecu. Nema teorije da bi potpisao ugovor u 5. mjesecu za program koji bi se trebao održati otprilike u 10. mjesecu, a u članku 2. piše da se ugovor može otkazati pismenim putem samo u prvih 7 dana. Pa oni na taj način mogu varati i varaju ljude kako žele. Npr. Kažu ti da će biti neki tečaj za mjesec, dva, potpišite ugovor molim vas da skupimo očekivani broj kandidata, tečaj se nikad ne održi i nakon tri godine kad nemate više pravo na konzumiranje ugovora, bubnu vam ovrhu i platite sve kao da ste pohađali i završili tečaj. Napomenuo bih da Ivore u Zadru nema već oko dvije godine (2013). Na ovrhu ću se naravno žaliti, ali je problem što je nadležnost suda u Varaždinu. Očito kad vidim sve vaše postove i što se meni dogodilo ta škola postoji radi reketarenja ljudi, a ne radi poučavanja. Pitanje i taj sud u Varaždinu i suci koji tamo rade u kakvom su dealu s njima... Ne namjeravam stati s ovime, nego mislim također dati u medije, valjda će konačno biti objavljeno nešto o lihvarskim učilištima za promjenu. Zato molim da mi se obrate svi na pp koji su se sudili s ovim lihvarima. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija