Jump to content

Mariam

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. :hvala: Šaljem svima puse! Ne radi se tu o plaći već želim raditi nešto što volim,nešto što me ispunjava.Imam puno planova u životu samo ne znam gdje da počnem.Ne usrećuju me pare dovoljno je da imam za život.Bila sam toliko okupirana sa sobom.... Kada sam govorila o plaći mislila sam na to da mi ne stigne dovoljno da platim školovanje.
  2. Ok shvatila sam poantu.Bila sam očajna i nesretna.Hvala na podršci.Ali evo da Vas obavjestim.Nisam upisala pravni već ekonomski fakultet.Digla sam kredit za školovanje.Ma baš sam bila glupa kada sam tako govorila.
  3. Ok možda sam još mlada i neiskusna,ali kakve veze ima moj mprivatni život sa poslom.
  4. Traži i samo traži. Imaj na umu cijelo vrijeme da zaslužuješ NAJBOLJE OD ŽIVOTA!
  5. Suosjećam s tobom.Moja majka ima 45 godina i ima fakultet,a radi kao zaštitarka.Ali je sretna što ima ugovor na neodređeno.Nitko drugi je neće zaposliti jer je "stara".Ma zamisli ti to.Svi traže mlade sa iskustvom!Ludi svijet!
  6. Koliki su troškovi studiranja?Hvala
  7. Imate pravo.Ne mislim da je jednostavno riješiti to pitanje odredbom nekog zakona.Pogotovo ne u ovoj državi. Sorry
  8. Govorim tri strana jezika:arapski,engleski i talijanski.Još od svoje 15 godine želim studirati pravo (sada imam 22 g.). završila sam jezičnu gimnaziju,dakle nisam ništa.Kada sam htjela upisati fakultet moji su se razveli.Otišla sam iz inata živjeti sa mamom jer me moj otac ucjenjivao da me neće školovati ako odem živjeti s mamom .Mislila sam da ću naći posao i tako si priuštiti školovanje.Sada moram plaćati kredit od svoga stana,režiju i hranu,a sve to za bijednih 3.500 kuna.Počela sam raditi i po barovima da imam neku dodatnu zaradu koju čuvam za školovanje,ali već mi puna kapa svega i čini mi se da moj život završava.Moji prijatelji sad svi završavaju fakultete,a ja gdje sam.Nisam ništa napravila od svoga života. :tuzan:
  9. Daj malo čitaj pa ćeš biti bolje informiran/a! Prvi je mobbing opisaoo psiholog Heinz Leyman.definirao ga je kao psihološki teror na radnom mjestu,odnosi se na neprijateljsku i neetičnu komunikaciju,koja je sustavno usmjerena od strane jednog ili više pojedinaca prema uglavnom,jednom pojedincu,koji je zbog mobbinga gurnut u poziciju u kojoj je bespomoćan ili u nemogućnosti obraniti se te držan u njoj pomoću stalnih mobbilizirajućih aktivnosti. Dakle kako bi ti opisao/la mobbing? Nisam pravnik,ali zar ne postoji zakon koji te štiti od takve vrste maltretiranja?Ako toliko znate zašto mu vi ne pomognete umjesto da "solite pamet"!
  10. Školovala sam se dvije godine u Palestini i naučila arapski jezik.Zanima me šta trebam napraviti za prevoditelja arapskog jezika?Unaprijed hvala!
  11. E mobbing se vodi kao PSIHIČKO MALTRETIRANJE NA RADNIM MJESTU I POSTOJI KAO TAKAV U ZAKONU!
  12. Ja sam se bavila nekretninams.Kao prvo trebaš završiti tečaj koji traje 3 mjeseca.Zaposliti za početak agenta.I treba ti jako dobar odvjetnik za nekretnine.Ali ne bih ti to preporučila jer je danas konkurencija velika!
  13. Radila sam u firmi 2 dodine i 11 mjeseci.Dok moj.sada,već bivši poslodavac nije odlučio zatvorit firmu.17.08. sve nas je poslati na kolektivni godišnji odmor.Danas sam dobila papire gdje na odjavi piše da je razlog otkaza sporazumni,a ja nisam potpisala ništa.A satum odjave 17.08.2007.Te sam dobila potvrdu da nisam koristila godišnji odmor. Molim vas za savjet.Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija