Jump to content

ivanec

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Na pročelju zgrade je postavljena reklama s osvjetljenjem. problem je što je reklama stavljena na zid svega 1cm od prozora te je reflektor 1m udaljen od tog istog prozora. žalili smo se predstavnici stanara, al samo dobili odgovor da zgrada treba novce i da ima većinu potpisa. ironično, riječ je o spavaćoj sobi u kojoj je sad ko na nogometnom stadionu. Koje su nam mogućnosti i nabrže i najbezbolnije riješenje? po zakonu od zaštiti od svjetlećeg oneščićenja prekršen je članak 22 budući je zabranjeno stavljat reflektore na zid koji ima prozore. Unaprijed hvala na savjetima.
  2. Po opomeni pred ovrhu uputili smo poziv na zastaru budući je prošlo više od 3.g. Na to smo dobili odgovor od strane upravitelja di se poziva na zastaru od 5.g i članak 225. Dakle jasno smo se pozvali na zastaru te isto nije uvaženo niti otpisano. Složila bih im odgovor na to, ali ne znam kako (osim već pozivanog članka 226), dokazat da sam u pravu te je nastupila zastara.
  3. Poštovani, Zamolila bih Vas za pomoć i uklanjanje nedoumica. Riječ je o zastari na račune za pričuvu gdje smo se u dopisu pozvali na zastaru od 3g i članak 226 (ZOO). Na to smo dobili odgovor da je po članku 225. zastara 5.g. Smatram da smo mi u pravu, ali kako složiti prigovor (a da nas ne odbiju ponovno). Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija