Jump to content

wolficaa_8

Korisnik
 • Broj objava

  38
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. otkaz

  oni su imali od lijecnicke kontrole da nisam za to radno mijesto, i od mog doktora nalaz da sam impulzivni kockar sto to nista ne znaci i kako firma koja brani svojim igracima da igraju moze dijeliti hl bonove.
 2. otkaz

  Da udovoljava la sam s obzirom d a sam u toj firmi 15 godina ipak vise nego netko tko je dosao iz vana bez ikakvog znanja o radu tvrtke, jer posto mi imamo specifican posao nigdje nije decidirano koja skola treba nego da je bitno iskustvo. Odobrila mi je firma da mogu dobiti otkaz uz optremninu s obzirom da imam 30 godina staza i 51 godinu zivota, trebala sam potpisati sad na kraju mjeseca , ali nam je receno da mi je odoberno. dobila sam 17.06. citiram: 1.Oslobada se obaveze dolaska na rad i obavljanja radnikh zadataka kod poslodavaca za vrijeme p[ostupka otkazivanja ugovora o radu zbog skrivljenog ponasanja 2. Za vrijeme u tocki 1. ove odluke ima pravo na naknadu place te ostala prava koja proizlazi iz radnog odnosa 3. Ova odluka stupa na snagu danom dostave Obrazlozenje Dana 17.06 2019 pokrenut je postupak otkazivanja ugovora o radu zbog skrivljenog ponasanja, a zbog utvrdivanja manjka u poslovanju. U cilju zastite, kako radnice koja ima problema s ovisnoscu o kockanje tako i sredstava poslodavac s kojima radnica raspolaze tijekom svoga rada, poslodavac je radnicu oslobodio obaveze dolaska na posao.
 3. otkaz

  htjela sam napomenuti da bas nemam za odvjetnika i svaka pomoć bi dobro došla
 4. otkaz

  Radim u firmi već 15 godina hrvatska lutrija unazad 3 godine pukla i prokockala sam se. Prijavila sam se u firmi i isla na liječenje , ta ista firma gdje sam se prijavila da imam problem rekla je da mogu biti na bolovanju koliko mi treba , da bi nakon toga poslala liječnicku kontrolu gdje mi je nakon toga moja doktorica poslala raditi, ja sam u međuvremenu tražila da me prebace na neko drugo radno mjesto, na sto su rekli da nema, da bi nakon toga zaposlili 4 ljudi u administraciji. Stalno sam ih zvala i pitala za pomoć, jer me bilo strah da cu pokleknuti, Kad sam otisla na bolovanje 1 put imala sam manjak od 2345 kn koji sam podmirila. A za Novu godinu su na dijelili hl bonove možete ,misliti sto je to značilo za mene kockara samo mamac da nastavim kockat. Da li su mogućnost u firmi otkaz uz otpremninu gdje sam se i prijavila i gdje mi je odobreno i nisam izdržala opet sam pokleknula i sa sam dobila otkaz uz otkazni rok koji ne piše koliki je, mene sad zanima da li imam ikakva prava tražiti otpremninu posto mi je vec odobrena i da li imam pravo ih tuziti jer mi nisu da li mogućnost ni drugog radno mjesta,nego mi je još nasa pravnica rekla da sto nisam dala otkaz prije, i što su znali da sam kockar a dali mi hl bonove za kockanje.T u sam ostavila manjak od 3000 kn koji ce biti podmiren, a koji ne bi ni nastao da su mi dali priliku da se makne s mjesta prodavača.
 5. odlazak u inozemstvo

  Posto ja i muz odlazimo u inozemstvo a njegova kcer iz prvog braka ne zeli ici ,nego bi ostala s majkom, dogovorili smo se da ce sve ostati po starom, tj da cemo mi i dalje zadrzati skrbnistvo te da majka nece traziti alimentaciju niti cemo mi potrazivati alimentaciju kojom se odredeno sudskom odlukom e mene sad zanima kako da to napisemo pismeno da ne bi bilo poslije problema.
 6. odlazak u inozemstvo

  Moj muz ima skrbn istvo nad svoiim djetetom, i sad mi mislimo otici u inozemstvo, cura ima 14 godina i sad joj mama pocela raditi komplikacije da joj nece potpisati da se slaze da ide s nama, mene sad zanima sto bi mi trebali napraviti i dali ona ,kcer posto ima 14 godina ima pravo glasa,ona bi isla s nama.
 7. Cijela plaća na zaštićenom raćunu

  imam od feratuma jos mi nije doslo, i minus koji su mi ukinuli
 8. darovnica

  Prije godinu dana mom suprugu je mama darovala kat kuce koji smo platili 1800 kn sada posto idemo u inozemstvo od straha da nam ne bi doslo pod ovrhom ili neplacanja, muz misli opet vratiti tj. darovati mami nazad e sad me zanima koliko se to placa i da li bi mozda bilo pametnije darovati djeci , samo se bojim ako se djeci daruje mora biti skrbnik da nam onda opet ne bi doslo pod ovrhom i zaplijenilo kucu
 9. Cijela plaća na zaštićenom raćunu

  Pitanje Posto sam na bolovanju vec par mjeseci i dosla mi je ovrha i nemam toliko sredatava na racunu za otplatu , koliko treba proci vremenski rok da dode zastara jer ne vjrujem da cu imati sve za vratiti .
×