Jump to content

Ruby_Danderfluff

Moderator
 • Broj objava

  7155
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  124

Ruby_Danderfluff je zadnji put osvojio dan siječanj 23

Ruby_Danderfluff objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Ruby_Danderfluff

 • Rang
  Moderator

Nedavni posjetitelji profila

9675 pregleda profila
 1. Magnet za bedake

  Vaš post je prava uživancija čitati, ali nažalost, da osim onih načina da joj pakostite kao i ona vama i drugim stanarima, nema načina da joj doskočite - dakle, parkiranje u haustor, kačenje bicikla na ogradu, remećenje javnog reda i mira, eventualno, prijava HZZO-u radi revizije bolovanja...itd.
 2. Smrad zbog septicke jame

  Adresirajte samo na inspekciju, adresa je ista, pa neka oni usmjere kojem odjelu ide.
 3. Ne bi, ako su oni to knjižili kao prihod po ponudi koju su poslali tom j.d.o.o.-u.
 4. zatezne kamate

  Da, nakon isteka roka za dobrovoljno ispunjenje (15 dana), po mom mišljenju.
 5. nasljeđivanje sudskih troškova

  Može, ako je u pravomoćnoj presudi doneseno rješenje o troškovima koje glasi na isplatu određenog iznosa troškova. Ta odluka o troškovima je ovršna isprava.
 6. Osteta osiguranja

  Ako je totalna šteta, onda to jest to. Vi možete tužiti osiguravajuće društvo ako smatrate da se ne bi radilo o totalnoj šteti, već da bi trebalo isplatiti stvarnu štetu popravka, ali to je pitanje za izvođače radova, strojarske stručnjake i procjenitelje vozila isplati li se to raditi ili ne.
 7. Očigledno ga nećete knjižiti kao poslovni događaj, jer se radilo o donaciji koju je uplatila fizička osoba, a ne taj j.d.o.o.
 8. Podjela vlastite imovine nakon razvoda

  Za novčana, financijska ulaganja, ako su bila Vaša, možete tražiti povrat, jer će samo on uživati u poboljšanju standarda svoje nekretnine. To je obveznopravni zahtjev koji zastarijeva u roku od 5 godina, imali smo ovdje, od učinjenih ulaganja ili čak od kasnije, kad ste u situaciji da možete zatražiti povrat. Što se tiče uzdržavanja za djecu, sada kad su punoljetna, to mogu tražiti ona.
 9. Ogorčena

  Poštovana, maknula sam Vam jedan od privitaka radi zaštite Vaših osobnih podataka, predlažem da ako smatrate da postoji nešto važno u prijavnici HZZ-u što želite istaknuti, da obrišete ostale osobne podatke iz kojih Vas se može identificirati. Što se tiče ove poruke, radi se o automatiziranom SMS-u nad kojim djelatnici HZZ-a nemaju osobitog utjecaja, pa nemojte smatrati da se radi o prijetnji od strane osoba, već od strane strojeva
 10. Stečaj ili likvidacija

  Provjerite u HZMO i u svojoj ispostavi porezne, jer da imate neki dug po osnovi javnih davanja, taj bi dug za HZMO i HZZO utjerivala porezna.
 11. Nasljeđivanje dugova od oca

  Dovoljno je da se na ostavinskoj raspravi iza očeve smrti odreknete nasljedstva, da.
 12. Podjela vlastite imovine nakon razvoda

  Nažalost, ako je tako kako kažete, hoće li Vas stambeno zbrinuti je ipak suprugova dobra volja. Namještaj je bračna stečevina.
 13. Sanacija stete

  Ovdje Vam još jedino mogu savjetovati da angažirate odvjetnika za sastav neke opomene pred tužbu izvođaču, neki na to trznu.
 14. Problem sa susjedom

  Kratki odgovor: ne postoji, ako ne možete mirnim putem postići dogovor, jedino Vam ostaje građanska tužba, ako za nju ima osnove.
 15. Stečaj ili likvidacija

  Naravno, odnosi se na dug za doprinose, uključuje i dug za mirovinsko i za zdravstveno osiguranje.
×