Jump to content

Anaaa25

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav,redovna sam studentica na pravnom fakultetu u Splitu..trenutno zavrsavam prvu godinu..zanima me sljedece: prema clan.80 statuta pfst student ima pravo na status mirovanja uz ostale okolnosti i u slucaju trudnoce.Ukoliko ja "zamrznem"drugu godinu zbog trudnoce,da li i dalje ostajem redovan student kad se vratim na faks nakon godinu dana mirovanja?
  2. Nema veze,svejedno hvala,ali opet mislim da izjava bez potpisa nije valjana i da je mogu demantirati.
  3. Sluzbena zabiljeska u kojoj sam naznacila postojanje duga..ja sam u polozaju tuzenika..aa zabiljeska je uzeta u predistraznom postupku kaznenog progona na temelju prijevare koji je naposljetku odbacen.Samo sto sada tuzitelj tu zabiljesku zeli koristit za parnicni postupak.
  4. Pozdrav..u policiji su mi uzeli izjavu ali bez mog potpisa,samo potpis i pečat službenika.Ima li ta izjava pravnu snagu budući da je nisam potpisala i da stoga nema mog valjanog očitovanja volje?
  5. Pozdrav, hitno mi je potrebna pomoć..naime,pozajmila sam novac prijateljici bez sastavljanja ikakvog ugovora,dakle na dobru vjeru i bez svjedoka..prošlo je već skoro 5 godina i nije mi vratila pozajmljeni novac..ja imam dokaz da sam u banci podigla određeni iznos novca ali nemam dokaz da je taj iznos bio namijenjen za zajam..isto tako podigla sam kaznenu prijavu zbog prijevare ali mi ju je drzavno odvjetnistvo odbilo..u predistražnom postupku tuženica je dala izjavu da mi duguje u zapisnik u MUP-u ali nema njenog potpisa na toj izjavi već samo službene osobe..a koliko sam upucena izjava bez potpisa izjavitelja ne vrijedi..sada sam pokrenula tužbu za parnični postupak..imam li kakve šanse? molim odgovor šta prije..unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija