Jump to content

clinteastwood

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jesam, sve je placeno...Samo mi je istekla prije godinu dana ta vozacka. Hvala na odgovoru
  2. Pozdrav ljudi, molim samo ponoc oko izvanrednog lijecnickog pregleda. Znaci 2016. Sam napuhao 1.5g i poslalo me na lijecnicki... Dobio sam je na godinu dana te mi je istekla.,a to je bilo 25. 11. 17. Sad me zanima sto ce biti ako odem u mup i trazim novu vozacku? Ili cu morat opet na lijecnicki?
  3. Ma sve kuzim,nego ovo mi je drugi prekrsaj u zivotu...Posto prvi put nije doslo do suda,onda mi se vodi ova zadnja kazna kao prvi prekrsaj,nije da inace vozim pijan ali jebiga zalomilo se...Hvala bogu sto sam bar pijan savjesna osoba i ne vuce me brzina,30 na sat i nitko ne more poginit pri toj brzini
  4. Znaci,vodi mi se kao prva kazna?Odlicno i hvala ti lipa i ugodan dan ti zelim.
  5. ljudi pomagajte,znaci prosle godine u 1. Mjesecu me stopalo i napuhao sam 1.3 te dobio 5000 kn kazne i zabranu 3 miseca,posto mi je to bilo 1.put nisam zna da se mogu zalit pa se nsiam ni zalia...Znaci kazna je placena i zabrana odradena,sad me zanima dali je to doslo do prekrsajnog suda ako se nisam zalia?jer me opet stopalo i napuhao sam 1,7 sad sam predao prigovor i cekam poziv sa suda.Dali mi se ova druga kazna racuna ko prva,ako nije prva kazna dosla do suda?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija