Jump to content

Roberto Anić Banić

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Praćenje zaposlenika preko osobnih mobilnih uredjaja

  Rekao je sef da nas zeli pratiti po uredu. Moj problem je sto dozvola za skeniranje uredjaja na androidu daje i dozvolu za ostale nacine lociranja.
 2. Cisto zbog konteksta, radim preko studentskog ugovora. Nas poslodavac zeli da na mobitele instaliramo aplikaciju koja bi slala na njihov server podatke oko Bluetooth uredjaja koji su oko nasih mobitela. To nije sada nekakvo previse precizno pracenje ali posto imamo par statickih bluetooth uredjaja u uredu preko toga se moze pratiti ljude. Meni se ovo cini jako ilegalno ali prvo da pitam strucnjake, hvala.
 3. Garancija na popravak kamina

  Ne pisem o tomu godinu dana kasnije jer je taman sada pukao, tocno godinu dana od popravka. Jedan dan manje. I da malo je skuplji kamin. Zadnji put im je 2 mjeseca trebalo da dodju.
 4. Garancija na popravak kamina

  Prije točno 364 dana nam je popravljen kamin. Bila je pukla sajla za klapno koju su zamijenili i stavili novu. To nas je kostalo cca 2500 kuna. Da li smo u ovom slučaju zaštićeni EU Customer Protection zakonom koji propisuje da je obvezan warranty od dvije godine. Inace tim likovima je zadnji put trebalo 2 mjeseca da nam dodju popraviti. Kamin nam je jedino sredstvo grijanja.
×