Jump to content

natalishau

Korisnik
  • Broj objava

    49
  • registrirao se

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ma ne to je samo usputno, ne mislim da je to mobing, to se odnosi na ignoriranje, uskracivanje radnih zadataka, zapostavljanje, itd.
  2. Slazem se ali ne i iskljucivati iz debata i oduzimati predmete i ignorirati i kada komentiram nesto niti me gleda niti dozivljava, kao da ne postojim, i sta kolegica ce imati 300 predmeta rjesenih a ja 20, kako pravdati zasto je to tako?
  3. Da ali mi se oduzimaju predmeti kako njoj padne na pamet, kao da im ja nisam dorasla, nikada to prije nije bilo, uzeti predmet iz ruku i ruznim tonom naglasavati da ja to necu raditi!
  4. natalishau

    Mobing

    Molim vas kako postupiti kada vam sef na poslu oduzima predmete koji su slozeniji i daje ih kolegici a vama daje one koji su jako jednostavni ili ne daje uopce te vas iskljucuje iz rasprava i ignorira, a ja sam iznad kolegice po hijerarhiji ona cak nema ni pravo rjesavanja u opisu radnog mjesta? Po meni je ovo cisti mobing jer me se drzi po stran, ignorira me se i iz ruke mi se oduzima predmet i govori da ja to necu radit sa ruznim tonom! A ta nadredjena uopce ne pozna materiju posla i baca bisere kojekakve! Opcenito ugnjetava ostale kolege, na nekoliko se derala i to na one kojima nije nadredjena! Tu je jer je podobna, cak u trenutku stupanja na rukovodece mjesto nije ispunjavala zakonski uvjet te sumnjam i u ispravnost njezine diplome koja je stecena u BiH.
  5. Da a ja obrnuto, meni bi trebala 2 dana, tipa 43 dana prije termina, kako bih dobila tu naknadu od 3i300 koliko vec za 90 dana bolovanja. A vidjet cu iduci tjedan sa ginekologicom na pregledu. Hvala!
  6. Postovani, molila bih pomoc. Na komplikacijama sam od 1.02.2019., termin je 15.06.2019., moram li porodiljni otvoriti 45 dana prije termina s obzirom da sam na komplikacijama ili mogu tipa 42 dana prije? Faliti ce mi 2 dana kako bi dobila naknadu za 90 bolovanja. Te kako se racuna 45 dana prije poroda, dali od 15.06. u mom slucaju ili od 14.06.? Koliko sam skuzila za naknadu za 90 dana bolovanja treba biti 90+1, a ja cu imati ravno 90. Hvala
  7. A ne znam, sto mislite da pustim ili da posaljem upit postoje li dugovanja?
  8. Kako znate? Hvala vam na iscrpnim odgovorima i pomoci!
  9. Nadam se da nije pokrenut, mozda ako i je doslo je rjesenje na adresu gazde stana pa je mozda nesto i poduzeo po tom pitanju jer ipak je njegov stan i tv. A opet mislim da bi to vec doslo do mene da je trebalo kroz sve te godine. Kako god tu i tamo me to okupira jer me strah o kojoa bi se cifri moglo raditi. A to sve zbog loseg gazde kojemu sam uredovno davala novce za rezije a on te racune za hrt uopce nije placao i kad sam otisla me ganjao sa racunima ludjak.
  10. Nisam bila nikada prijavljena na toj adresi, a racuni su glasili tipa marija maric kod horvatic i adresa, znaci moje ime i prezime kod prezime gazde i njegova adresa, tamo sam bila vrlo kratko i taj inkasator je bio odvqgatan odmjeravao me i nije htjeo van iz stana tako da sam mu dala ime i prezime i datum rodjenja samo da ode. Osobnu mu nisam htjela dati. A nekako mislim da bi postupak vec bio pokrenut pa to je bilo 2006/2007, i da im je mup dao podatke gdje zivim pa valjda bi mi vec nesto doslo na moju pravu adresu. a gazda je isto tako bio uzasan zato sam otisla i dugo nakon toga me naganjao za racune za hrt ko zna dali je ikad ista poduzeo u svezi toga tipa odjavio racun na moje ime i prezime, tko zna mozda jos dolaze na mene.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija