Jump to content

mgolemovic

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Inače ja to "posjedujem" već 4-5 godina i oni nemaju pojma o tome.
  2. Radi se o "žešćem" porno uratku vlasnice laptopa i bivšeg dečka. Snimao je dečko. Oni ne znaju da ja to imam jer misle da je pao sistem i da sam morao formatirati hard a ja jednostavno upalio komp i našao video na sred desktopa. Video je zanimljiv zbog indentiteta djevojke. Mediji daju ponude za otkup.
  3. Ovako,dan mi je laptop na popravak. Na desktopu je bio nekakav video fajl. Pogledao sam ga i vidio nešto što bi se moglo dobro prodat medijima. Autor videa je meni nepoznata osoba. Zanima me dali me može tužiti u slučaju da ja taj video prodam te izađe u medijima?
  4. Poštovanje svima, imam upit oko jednog slučaja... Prijatelj se čuo na FB sa starom prijateljicom koju zna već 15 godina,nekada davno su skupa i izlazili,tj. u istom društvu bili. Danas je ona udana i oboje su u tridesetima. Uglavnom nekakve bezvezne poruke su izmjenjene uz malo zezancije da su se tad davno sviđali jedno drugom,žena ga je zvala da se nađu na jednom jezeru pa se ispričaju.I tako su se našli pričali nešto bezveze i zezali se,čak se nisu ni približavali jedno drugome,postoji svijedok koji je šetao psa oko jezera cijelo vrijeme i vidio ih,bili su kod sjenice i nisu se približili jedno drugome na više od 2 metra. Tako su se malo ispričali i otišli svatko svojoj kući da bi prijatelj nakon 2 sata dobio poruku sa njezinog profila koja glasi: "ja sam njen muž, *navedeno prijateljevo prezime, npr. Mihaljeviće* koljem ko stoku,još jedanput se javi,naću te!" Prijatelj mu odgovara sa upozorenjem da mu se ne prijeti i upozorava ga da je samom tom porukom počinio kazneno djelo. Tu se žena javlja da joj je muž jako ljubomoran i da mu ne zamjera. I sada što je raditi u ovome slučaju i o kakvom se točno djelu ovdje radi ili ne radi? Inače prijatelj kojem je prijetnja upućena je 80% invalid kojem svakog trena može i pozliti... Molim savjet kako postupiti... Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija