Jump to content

zarakira

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, imam problem sa prodanim automobilom. Prodala sam automobil prošle godine u 10 mjesecu, čija registracija vrijedi do 3 mj. 2017. Ugovor o prodaji je ovjeren kod javnog bilježnika 18.10.2016. Na automobilu su ostale tablice. Ovih dana sam dobila dvije kazne za parkiranje : 1. kazna sa 21.10.2016. 2. kazna sa 24.10.2016. obje kazne sa istog mjesta. Danas saznajem da automobil još uvijek stoji na istom mjestu, dakle od prošle godine nije pomaknut sa tog mjesta. Što sada mogu napraviti kako više ne bih imala problema sa tim automobilom i da li mogu saznati da li je kupac prijavio auto na svoje ime?
  2. Puno ste mi pomogli, zahvaljujem svima, najkorisnija stranica, preporučit ću i drugima.
  3. E, sad moram pitati da li se njegov pristanak mora ovjeriti kod javnog bilježnika, da ne bi bilo da se nije složio?
  4. Puno hvala na odgovoru. Molim Vas još samo jedno pojašnjenje. Da li u slučaju zatvaranja balkona (ne kao proširenje stana, nego kao zaštita od vremenskih uvjeta) moram tražiti pristanak brata.
  5. Poštovani, brat i ja naslijedili smo svaki 1/2 stana poslije majčine smrti. Stan je u otkupu još 5 godina. Pošto ja živim u tom stanu i želim isplatiti brata, da li trebam napraviti procjenu stana prije bilo kakvog ulaganja u stan koje bi mu podiglo cijenu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija