Jump to content

DSI-JLS

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sve skripte koje vam trebaju nalaze se na stranicama Ministarstva uprave (za svaku stručnu spremu) pa si možete skinuti i sprintati. Sažeti dio nalazi se i na stranicama Državne škole za javnu upravu( tražite pod prijavama za seminare za polaganje DSI koji se održavaju u Zg. i besplatni su-imate skraćeno za svako područje). Molim nekoga tko je položio da napiše koliko je čekao potvrdu. Položila sam 5.11. a potvrde još nema.
  2. U prijavi moraš napisati one poslove koji su ti navedi u rješenju o rasporedu na radno mjesto odnosno sistematizaciji. Naravno ako radiš puno različitih što je kod mene slučaj tada napiši one koje radiš u pretežnom dijelu radnog vremena.
  3. Posebni dio ti ovisi o tome koje poslove navedeš u prijavi kada prijavljuješ DSI. Ja sam imala opisati postupak donošenja proračuna,opisati opći i posebni dio proračuna, opisati plan razvojnih programa.
  4. Evo i moja iskustva Polagala sam 5.11.2016. za VSS-proračun i financije i uspješno položila Izrazito zahtjevno i opširno ispitivanje. Palo je oko 60% polaznika i to najviše na Europskoj uniji i ZUP+ZUS. Nemam vas namjeru plašiti nego dajem savjet ako želite položiti od prve morate dobro naučiti. Naravno ovisi i od ispitivača ali iz iskustva znam da su na području računovodstva i financija uvijek strogi ispitivači.
  5. Pozdrav, Molim te ako još uvijek imaš skriptu za DSI za VSS da mi pošalješ na mail: sedlanic.stefica@gmail.com hvala E da poruka je trebala biti za osobu po nazivom "zekun" a vrijedi i za ostale ako imaju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija