Jump to content

zagix

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na svim sugestijama, nešto ću već napisati, jedino me zanima da li se žalba šalje poštom ili ju treba osobno dostaviti na prekršajni sud?
  2. Da, žalba na visinu kazne, ali prvenstveno na zabranu upravljanja (imam bolesnu majku koju često vozim do medicinskih ustanova)
  3. Pozdrav, nakon što sam bio pozvan na prekršajni sud (imao sam pisanu obranu, jer sam bio parkiran ispred svoje kuće), isti mi je odredio novčanu kaznu zbog odbijanja alkotestiranja od 4000 kn kao i zabranu upravljanja B kategorijom u trajanju od 3 mjeseca. Sud navodi da se mogu žaliti na ovu odluku u roku od 8 dana. Ako se napiše žalba, da li se može očekivati smanjenje kazne? Molio bih neki primjer kako da se napiše takva žalba.
  4. Evo da i ja navedem svoj slučaj, pa da vidim tko ima kakve savjete. Vozeći se od mjesta gdje sam bio prije parkiran, pa do mjesta gdje sam parkirao svoj auto (ispred svoje kuće) je cca. 100m. Nakon što sam parkirao svoje vozilo iza mene dolazi civilni auto i iz njega izlaze 2 policijska službenika u civilu. Traže dokumente radi redovne kontrole prometa, nakon što sam predao dokumente pitali su me da li se hoću alkotestirati, što sam ja odbio pošto sam bio parkiran ispred svoje kuće, i u tom trenutku više nisam bio sudionik u prometu. Uzeli su mi papire i odvezli se u nepozatom pravcu, te su nakon kratkog vremena zapisnik i papire ostavili u mojem poštanskom sandučiću, a vozačku su mi oduzeli na 12 sati. Još nisam dobio nikakvo riješenje, ali mislim da če to završiti na prekršajnom sudu. Što mi je činiti kad dobijem riješenje? Pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija