Jump to content

MajaB

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prilikom bilo koje vrste investicije u nekretnine treba dobro proučiti sva pravila i uvjete poslovanja, posebno ako se radi o poslovanju preko posrednika tj. agencije za nekretnie. U pravilu provizijiu agenciji za nekretnine plaća osoba tj. strana koja ju je unajmila, i to je sigurno.
  2. Nezgodna situacija.. Poznato mi je da se sudski sporovi provode kroz period od nekoliko godina, i da suci imaju neriješene parnice od par godina starosti. U svakom slučaju mislim da je najbolje otići osobno kod sutkinje i objasniti všu situaciju, pa se možda uspije dogovorit nešto u vašu korist i brže rješavanje problema..
  3. Iz prve ruke mogu posvjedočiti o prednostima i nedostacima stručnog osposobljavanja. Nisam ostala raditi kod poslodavca nakon stručnog osposobljovanja jer se za to nije pružila prilika. Smatram da je stručno osposobljavanje odlična stvar za poslodavce jer imaju priliku bez samostalnih troškova obučiti osobu za rad i nakon godine dana imati gotovu i spremnu osobu za nastavak rada na potrebnoj poziciji. Ali najčešća praksa poslodavaca danas je da oni ne ostavljaju osobe poslije stručog, već uzimaju nove osobe koje ništa ne znaju o poslu i tako opet iz početka. S druge strane i osobe na stručnom imaju prednosti od stručnog osposobljavanja, ali što će nam to kada većina ne ostane nakon stručnog i opet teško pronalazi posao. Sve bi bilo logično i smisleno kada bi poslodavci zadržali osobe nakon obavljenog stručnog, ali to se ne događa. Tako da po meni sustav zapošljavanja na stručno osposobljavanje još nije ostvario svoju svrhu i prvotnu namjeru povećanja zaposlenosti u Hrvatskoj.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija