Jump to content

fishbed

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala svima na pomoći, presuda je stigla, ukinuta mi je zabrana upravljanja na 3 mjeseca, novčani dio nisam pobijao, jedino pitanje, da li moram platiti puni iznos kazne ili 2/3 u roku 8 dana, jer je u presudi navedeni puni iznos i ne spominje se mogućnost plaćanja 2/3 kao kod male1crne. pozdrav
  2. G-man i Spitfire, puno vam hvala, zaboravih pitati da li moram platiti onih 100 kn za vođenje postupka sad u roku 8 dana ili po okončanju postupka? Nažalost od moje adrese do adrese firme postoji tramvaj, a ja sam na terenu, naravno građevina, valjda ću smisliti nešto. Da li se službeno umjesto "prigovora" može staviti "zamolba", prigovor ružno zvuči, jer ja i nemam prigovor, osim što bih molio za smanjenje zabrane? Znam da u zakonu službeno stoji "prigovor", ali eto da pitam.
  3. Pozdrav svima, klasika, 1,03 , 3.000 kn, 3 mjeseca, sve je već dobro objašnjeno, namjeravam platiti, no zanima me ako platim 2/3 u roku 8 dana (ističe 7.8.15.) da li mi to pomaže kod prigovora, bolje rečeno zamolbe za smanjenje/ukidanje zabrane, jer mi je vozačka nužna za posao ili sam time sebi već presudio tih 3 mjeseca. Ako ne platim i kad dođe njihov odgovor, mogu li još uvijek platiti 2/3 ili ide puni iznos.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija