Jump to content

becfico

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Svakako ću kontaktirati odvjetnika. Otplata kredita sada nije upitna jer nemam namjeru dopustiti potezanje moje pokojne majke na ovakve načine, to mi je degutantno. Jedino sam financijski koma pa me zanimalo postoji li kakav zakonski akt ili štogod o kakvom dogovoru sa bankom ali sve više vidim da ništa od toga. Banka želi svoj novac. Još jednom hvala!
  2. Toga sam se i pribojavao... Naravno da svatko normalan neće dozvoliti otplatu kredita od strane jamca tako da sam u svakom slučaju dužan... Uglavnom, hvala obojci na brzim i konklretnim odgovorima. P.s. Imali svrhe potražiti pomoć kakovog odvjetnika možda u svrhu kakovog dogovora ili je tu zakon jasan i konkretan?
  3. A što je sa jamcem? Može li banka potražiti otplatu kredita od jamca?
  4. Majčin sprovod je koštao točno, gledam u račune, 8950 kuna. Ovo zadnje nisam shvatio? Svjedoka za šta?
  5. Poštovani, nisam znao da li otvoriti novu temu ako sam na krivom mjestu neka mod prebaci. Uglavnom, majka mi je preminula, ostavila sve skupa 1000 eura što plaća što kojekakvih otpremnina po smrti te kredit u vrijednosti od 50 000 kuna. Majka je imala jamca. Prihvatio sam nasljedstvo te samim time i dug. Problem nastaje u trenu kada su mi iz banke rekli da ce uzeti mojih 1000 eura i odplatiti dio kredita a ostatak potraživati od jamca, naravno to mi nije nikako prihvatljivo. Zanima me sljedeće: jeli banka u pravu, jer ako JA naslijedim kredit otplačujem u visini nasljedstva, neznam kako onda mogu dalje potraživati sredstva od jamca? Unaprijed hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija