Jump to content

Jan Amos Komensky

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dobar dan,treba mi pravni savjet u slucaju pronalazenja izgubljene macke na koju je napisana i obecana novcana nagrada pronalazacu.E sad je problem u tom da mi osoba koja je obecala za pronalazenje macke novcanu nagradu nece da isplati tu nagradu ili neku minimalnu cifru koja je vise uvreda i podsmijeh.Mene zanima mogu li kako pravno da trazim neku adekvatnu nagradu jer je to mene kostalo i vremena i novca i energije i nekih ozlijeda (bolni ujedi od macke na ruci prilikom hvatanja,ogrebotine,iščašenje gliježnja). Unaprijed hvala na odgovoru.
  2. Nemogu da vjerujem da nepostoji za ovaj slucaj nikakav pravni lijek.Nazalost trenutno nije mogucnost da idem u podstanare.U tom slucaju mi prijeti da izgubim i posao a da negovorim o tom da to nespavanje ostavlja trag na psihici.I to sto imam neke zdr.poteskoce i treba mi spavanje bar 7-8 sati nocu da bi lijecenje bilo uspijesno,sto mi ona direktno onemogucava,sto sa tim?Sto se tice tog ukljucivanja muzike u 06 casova nije moguce jer to bi me roditelji sprijecili a i nemam mnogo vremena za to.Znaci izgleda je najbolje da napustim posao,prijavim se na biro,lezim i izlazim kao ona maltene svaku noc na zabave,jesam li dobro shvatio?
  3. Trebao bi mi savjet u vezi remecenja mira u stanu posle 22:00 casova,zivim u stanu sa roditeljima i sestrom.sestra izlazi gotovo svaku noc u grad i vraca se u stan vecinom od 1:00-3:00 ujutro.Problem je u tome sto kad se vrati doma onda cesto napr.jede(prilicno lupeta loncima i tanjurima),ima psa koji nekoliko puta zalaje kad je vidi,nemogu rec da udara vratima ali onako prilicno cujno ih zatvara i otvara bez obzira na to da li tko spava,ali sto je najgore koristi i preko pola sata kupatilo sa kojim moja soba granici zidom,tako da znatno cujem kad pusta vode,pere zube,pusta wc i relativno cujno otvara i zatvara skrinje.Dogovorom sa njom se to nazalost nemoze rijesit a isto roditelji nikako nereagiraju.Vec to traje dugo i znacajno mi to zagorcava zivot jer moram ustajat oko 06:00 ujutro i neispavan sam po cijeli dan,nikad nezaspim minimalno prije 1:30 ujutro.I imam neke zdravstvene probleme,tako da mi bar tih 8 sati spavanja prijeko treba.Molim vas da me netko uputi i da neki savjet kako da rijesim ovu situaciju,hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija