Jump to content

DCT

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Halo ljudi...ne ulazite u dubinu drugih problema:izgleda plaze,gde se ko voli kupat,sta voli itd... ajmo resit problem.popajx odi u opcinu pitaj sta treba za prenamjenu u fkk! Kad dobijes informacije javi! Ja ne zivim tamo...nisam nudista...ali prihvacam razlicitosti! Uzivala sam u tom dijelu plaze 3god i podrzavam tradiciju dugu 35 god!
  2. Ovde se raspravlja o pravnom pitanju a ne o nametanju ideja! A opcina je vrlo zatucana ,vidim da niste upuceni o ovom problemu! I inace nista nisu odradili sa prodajom hotela rusima i sad ne mogu nista poduzeti..sve stoji zapusteno.nema ni kanti za otpad..niti kioska ..nicega..rijec je o neuredjenoj plazi.a sto se tice zarade to bi trebali pitati rovinj koliko gube novaca zbog "morala" !! Svuda se moze zaraditi ako opcina to iskoristi..pogotovo od nudista...ali to je pitanje za opcinu zar ne?! Stoga raspravljajte na nekom drugom forumu o tome ....osim ako nemate pravni odgovor, naravno!
  3. Opcina odlucuje.njih treba pitati za proceduru..a cjenu mogu naplatiti a i ne moraju opet od njih zavisi ako je to njima u koristi moze se odraditi free!
  4. Cujte bla bla bla...zasto ovo,zasto ono?! Traziti prenamjenu i točka! Peticija i kraj ...ajmo djelovati momci! Upoznala sam tamo hrpu nudista koji bi potpisali i prijatelji itd....pokrenimo se!!!
  5. Stizemo opet do onog: treba traziti prenamjenu plaze u fkk!!!
  6. DCT

    Ok ako se ne spominje da je plaza uopce ..rajska cesta...redar se zove mario mihaljevic...rekli su mi tu nudisti...nekoj zeni je sa policijom naplatio 2000kn...sve u svemu u opcini imaju neki nesklad sa predhodnim zakonima,pravilnicima..odlukama...procitaj komunalni red opcine malinska...ali treba ih cimati svakako

  7. Pise za malinsku konkretno uredjene i neuredjene plaze zabrana bez do donjeg dijela kupaceg! U mom slucaju samo zloupotreba polozaja redara jer se mora legimitirati na zahtjev! I nemaju uniformu niti igdje objavljeno na sluzbenim str kakva je i kako izgleda/malinska/! Ljudi se bune...peticiju pokrenuti!!! I to tocno navesti lokaciju u istoj! I registrirat kff...inace ostajemo bez jos jedne.
  8. danas isti problem na rajskoj.Komunalac je bio dosta drzak i trazio mi je osobnu iskaznicu/sto ne smije bez policije/ odbila sam dati i to mu rekla...onda nakon sto mu je muz rekao da je odvjetni/a nije/hehe ,odmah mi je rekao da ja nisam u prekrsaju jer sam u toplesu.na moje insistiranje da mi pokaze legitimaciju,nije htio da mi da i pokrio je dio legitimacije i to sam snimila kao i dio njegovog ponasanja.nije ni uniformu imao!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija