Jump to content

trump55

Korisnik
 • Broj objava

  66
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  1

trump55 je zadnji put osvojio dan rujan 26 2016

trump55 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O trump55

 • Rang
  Iskusan
 1. Poništena prvostupanjska presuda Županijskog suda

  Datum otpreme strankama bio još krajem drugog mjeseca, nama nisu ni poslali presudu iako smo oštećeni i iako smo podnjeli IP zahtjev, jako čudno. U medjuvremenu smo poslali zathtjev da nam se dostavi pisano rješenje presude ali još ništa, što mi je činiti?
 2. Datum otpreme

  Presuda je pročitana još početkom 12 mjeseca a tek prije par dana je u e-dnevnik unesen datum otpreme. Dakle trebalo je skoro 3 mjeseca da se donese pisana presuda. E sad mene zanima koliko inače treba dana da se presuda dostavi svim strankama u postupku, pretpostavljam 3-5 radnih dana...
 3. Datum otpreme

  Koliko treba da se presuda dostavi svim strankama od dana kada je u e-predmetu unesen datum otpreme?
 4. Poništena prvostupanjska presuda Županijskog suda

  Razumijem. Tko će ga znat, možda prijava nekom od svjedoka za lazno svjedočenje i sl. ali opet spominje se i taj nalog koji je sud podnjeo. Čudno.
 5. Poništena prvostupanjska presuda Županijskog suda

  Znači to može biti samo dio tog predmeta, svjedoka i sl. a ne ništa drugo i sl. Hvala.
 6. Poništena prvostupanjska presuda Županijskog suda

  Da, tako je i meni bilo čudno. Nema tu mogućnosti da je to neka veze sa onom drugom temom sa onom ženskom što me skoro prijavila za praćenje da sad se tu nešto vrluda a i opet sumnjam da bi sud baš za to dizao nalog protiv mene?
 7. Poništena prvostupanjska presuda Županijskog suda

  Da, piše O.D.O.U.O. ja pretpostavljam da je to općinsko drzavno odvjetnistvo u Osijeku. Sad vidim oni su samo stavili podnesak, a neki nalog je podnjeo sud dan poslije.
 8. Praćenje, nametljvio ponašanje itd

  1. Nismo u istom kvartu, ali provodimo ogroman dio dana u prakticki istoj zgradi, pa mislim ono... 2. Nema frke.
 9. Poništena prvostupanjska presuda Županijskog suda

  1. Pardon, sad vidim tek, svega 1 presuda godišnje mu padne. Zbilja impresivan score. 2. Znači tako to ide, ok, onda čekamo otprilike do ljeta da vidimo što će reći VSRH i onda s time u parnicu. Inače, da Vas pitam, sad vidim da je nakon presude unesen neki podnesak Općinskog drzavnog odvjetnistva s nekim nalogom. Što mislite što bi to moglo značiti? Mislim obojica su već u pritvoru, dali to može značiti neko širenje sitrage, dovodjenje nekog drugog osumnjičenog itd itd? Hvala!
 10. Praćenje, nametljvio ponašanje itd

  1. Hehe ne, ali vidim se dva puta valjda da idem kad i ona i nakon 30-40 metara je obilazim i to je sve, dakle nikakav verbalni ili neverbalni kontakt ili ne daj Bože neke prijetnje. 2. Nije u nikakvoj vezi s time ali su joj izgleda članovi obitelji odvjetnici a znate da se medju odvjetnicima uvijek dijele tajne iz sudnice...
 11. Poništena prvostupanjska presuda Županijskog suda

  Nema na čemu. Jasno, zato su i naložili sudjenje pred potpuno novim vijećem. Aha znači tako, inače, ovaj sudac je u manje od dva mjeseca donjeo presudu i već puno prije samog početka se upoznao s predmetom i čini mi se vrlo ažuran i brz, a koliko sam upratio pretendira na predsjednika Županijskog suda i u prosjeku mu svega 2 presude padnu na višim instancama pa se imamo razloga nadati da će presuda biti potvrdjena. Jesmo, još prvi puta kada je to počelo smo postavili IP zahtjev samo smo sada ukinuli punomoć odvjetniku i na sudu su nas opet pitali dali trazimo IP zahtjev u slučaju osude i mi smo rekli da.
 12. Poništena prvostupanjska presuda Županijskog suda

  Pozdrav @G-man Nakon dugo vremena presuda je konačno stigla - krivi su! Obojici su izrečene drakonske kazne. Sad da Vas pitam, postoji li neki zakonski rok u kojem sudac mora donijet pisanu presudu i ako se potvrdi presuda na VSRH kako mi dalje možemo od njih tražiti odštetu kojim mehanizmima?
 13. Praćenje, nametljvio ponašanje itd

  @G-man hvala na detaljnom odgovoru. Zbilja nemam što lagat, sve sam naveo što mi je prezentirano i sve okolnosti kojih se sjećam. Ja isto mislim da je okidač tome bio da je vidila nekog na svojoj kameri od kuće i da joj ja izgledam najsličnije, a u zadnjih 2 tjedna smo se sreli nekih 5-6 puta i jednom sam bio kod škole ali radi nečeg sasvim drugog. Ta snimka kod škole je jedini dokaz di gledam valjd u njenom smjeru i nakon nekog vremena je zaobilazim. Ovo ostalo se i samom inspektoru činilo blago rečeno smješnim. Ono što jest zanimljivo jest da se to dogadja 3 tjedna nakon što sam brutalno pretučen od strane više nepoznatih lica a samo 2 dana prije nego što će naša obitelj svjedočit u postupku za ubojstvo oca, pa sad... Što se toga tiče dio pitanja cu vam postavit i na toj temi.
 14. Praćenje, nametljvio ponašanje itd

  Ma daj nije mi do šale, ne želim se uopće dovest u situaciju da sam i 50 m blizu a kamoli išta više. Nisam kontaktirao ni onda bilo verbalno bilo online pa umalo dobih prijavu...
 15. Obavještavanje policije

  Svejedno, da bi je monzumirao moraš doći u posjed. Naravno da mi jasno da u voznji ne smije biti ničega pa tako ni toga ali mi je kontradiktorno da možeš konzumirat a bez da si prije toga došao u posjed toga. Mislim nonsense teški brate...
×