Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

trump55

Korisnik
 • Broj objava

  66
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  1

trump55 je zadnji put osvojio dan rujan 26 2016

trump55 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O trump55

 • Rang
  Iskusan
 1. Datum otpreme

  Presuda je pročitana još početkom 12 mjeseca a tek prije par dana je u e-dnevnik unesen datum otpreme. Dakle trebalo je skoro 3 mjeseca da se donese pisana presuda. E sad mene zanima koliko inače treba dana da se presuda dostavi svim strankama u postupku, pretpostavljam 3-5 radnih dana...
 2. Datum otpreme

  Koliko treba da se presuda dostavi svim strankama od dana kada je u e-predmetu unesen datum otpreme?
 3. Obavještavanje policije

  Svejedno, da bi je monzumirao moraš doći u posjed. Naravno da mi jasno da u voznji ne smije biti ničega pa tako ni toga ali mi je kontradiktorno da možeš konzumirat a bez da si prije toga došao u posjed toga. Mislim nonsense teški brate...
 4. Obavještavanje policije

  Ajd mi ovo objasnite molim vas, kako je moguće da je dopušteno konzumirati a zabranjeno posjedovati? Pa valjda se prije konzumacije treba doći u posjed da bi se moglo konzumirati. Stvarno debilno ako je tako.
×