Jump to content

digoel

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ma to je Hrvatska. ..nek narod crkne samo nek se država namiri
  2. Jedino novčana kazna u ovoj državi nije oprostiva
  3. Bili smo u ministarstvu odgovor je bio da predsjednica nikad nije dala pomilovanje kad je riječ o novčanoj kazni već samo kad se radi o zatvoru. .sad mene zanima dali ima šanse da nam smanje kaznu ako ćemo ju u cijelosti platit??
  4. Trgovina nedozvoljenom trgovinom
  5. Da kao sporedna Na sudu je dobio uvjetno godinu dana i ta novčana
  6. E ovako odlučili smo se za platit. ..danas su nas iz fine uputili na carinu pa da vidimo s njima dali ima kakve šanse da nam se to umanji..pa me zanima dali vi možda znate ako se kazna u cijelosti isplaćuje dali ima kakvog smanjenja???
  7. digoel

    pomilovanje

    Pozdrav svima Trebam jednu hitnu informaciju..naime pisali smo molbu za pomilovanje zbog novčane kazne..poslali smo ju u ministarstvo kao i cijelu papirologiju 07.05..da bi 27.05 dobili doma odgovor da je naš predmet ušao u obradu..i danas dobijemo rijesenje u kojem stoji da je oslobođen uvjetne kazne..A nigdje ne stoji novčane i meni sad nije jasno odkud uvjetna kazna kad se zbog nje nitko nije žalio samo zbog novčane. .kome da se obratim i uputim za.pomoc i odgovor. ..hvala svima možda ima netko iskustva s tim pa nek mi se slobodno javi. ..hvala još jednom
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija