Jump to content

dada.starr

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, molim pomoc. prije 15 dana podmirila sam dugovanje prema B2Kapitalu, a oni nisu pokrenuli povlacenje ovrhe niti mi se javljaju niti odgovaraju na mailove! Sto napraviti? Mogu li kome prijaviti to? Hvala.
  2. Nisam nikad primila nikakvu opomenu pred tuzbu niti obavijest o ovrsnom postupku... Sto mi je onda ciniti? Da im posaljem nekakav mail da mi izbrisu ta dugovanja obzirom na zastaru ili? Ažurirano Ili da sutim? Jer zbog toga sto je njima vidljivo ja na svoje ime ne mogu otvorit pretplatu nit ista
  3. Pozdrav svima, ovako, zanima me postoji li zastara po racunima? Danas sam u vip-u saznala da imam dugovanje od 28kn iz 3.mj. 2013.godine i jos nekih 400kn iz 4.i 5.mj.2014. godine.. za ovih 28 kn nisam nikad dobila ni opomenu nit ista drugo.. za ovo drugo dugovanje sam dobila poziv na placanje od neke agencije u 7.mj.2014., nakon toga nista nikada.. obzirom da je za to proslo vise od godinu dana, a za ovo drugo vise i od dvije godine, ulazi li to u zastaru i po kojem zakonu bih se mogla pozvati? Tko zna kad bih za to uopce i saznala da nisam htjela suprugov broj prebacit na moje ime pa im nije dopustilo... Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija