Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

aden

Korisnik
 • Broj objava

  20
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Hvala na odgovorima.Zanima me da li kad se uknjižim kao vlasnik nekretnine tu istu MOJU. nekretninu može netko teretiti nevidljivim dugom od bivsih suvlasnika i kako se zastiti.
 2. Mislim i na jedno i drugo a posebno dug suvlasnika,nabavio sam gruntovni izvadak na kojem je teret(mislim da je to iz otkupa)kako se to rjesava.Saljem Vam sliku.
 3. Planiram kupiti nekretninu preko agencije u vlasnistvu četiri vlasnika(nasljednika),te me zanima na da mi objasnite da li je to problem.,na sto da pripazim.Suvlasnici su u HR.Tereta nema,ali ne znam kako da se ogradim od mogućih prikrivenih dugova na nekretnini.Molim odgovor o postupku.
 4. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Hvala na odgovorima,idem u mirovinu poslije Božića(prijevr.starosna mirovina za dugogodisnjeg osiguranika uz bonus 7,65%)Pozdrav,Zlatko!
 5. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Postovani,koja je dobna granica odlaska u starosnu mirovinu za dugog. osig. po prijedlogu nove mir. reforme 65 ili 67 god.starosti i dali odlazak u starosnu mirovinu sa 67 godina ovisi o volji poslodavca ili ja na to imam zakonsko pravo uz bonus od 0,34%mj.od 65 do 67 godine starosti.Pozdrav Zlatko.
 6. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  H v a l a Mali čovjek i Veteran!!
 7. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Hvala na odgovoru.
 8. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Postovani Veteran,nemam status branitelja(radna obveza),prosj.vrijednosni bod 1,1423 a mirovinski faktor 1
 9. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Postovani Veteran,dobio sam izračun mirovine bez 27% i 7,65%,ali sam to sam izračunao sam.Molim Vas da mi objasnite sto znači izmjena u članku 22 starosne dobi propisane za stjecanje prava na starosnu mirovinu prema ovom zakonu--ne znam sto to znači,da li je to od 65 godina dužeg rada 034% mjesečno bonus.. za dugogodisnjeg osiguranika.Da li sam dobro shvatio.Pozdrav,Zlatko.
 10. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Zahvaljujem se na odgovoru
 11. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Hvala na odgovoru.Ako se ukine bonus 0,15% idem u mirovinu za dugogodisnjeg osiguranika poslije Božića 2018.g.Pratit ću Sabor a ako saznate nesto novo molim Vas da me obavjestite.Lijep pozdrav! Zlatko
 12. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  HVALA NA ODGOVORI,ALI MENE ZANIMA ODLAZAK U PRIJEVREMENU STAROSNU MIROVINU ZA DUGUGODISNEG OSIGURANIKA.IMAM 64,3 GODINE ŽIVOTA I 43,4 STAŽA I NE ZNAM DA LI DA IDEM U MIROVINU DO 31.12.2018.ILI PRIJE ROĐENDANA 21.09.2019.SVE OVISI O TOME DA LI JE U PRIJEDLOGU ZAKONA OSTAJE BONUS 0,15% ZA MJESEC DO 65 GODINE ŽIVOTA I 41 STAŽA(dugogodisnji osiguranik)
 13. DA LI U PRIJEDLOGU NOVE MIROVINSKE REFORME OSTAJE BONUS OD 0,15% ZA SVAKI MJESEC DUŽEG OSIGURANJA
 14. Postovani Veteran Za te godine sam imao jako dobru plaću, tako da mislim da bi mi se isplatilo da potražujem platne liste,ali ne znam odakle krenuti.Molim pomoć . Unaprijed se zahvaljujem
 15. HVALA NA ODGOVORU staž nije upitan,već uplate doprinosa,da li ste na to mislili kada ste rekli da ću dobiti predujam mirovine, a kasnije zaostatak mirovine ZLATKO HENN
×