Jump to content

Dolores

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zar nema neka institucija koja bi nadzirala rad firmi po noći ? Da vidite te uvjete rasklimane stolice odnosi majstora i radnica te majstorica. MUving na radnom mjestu.Ako sam spremačica onda ću ćistiti neču krpicama4cm.sa 4cm prati sa kiselinama pod.AUŠVIC je davno bio oprostičete na izrazu.TO vam Je vrla firma!!!Trebali bi imati benificirani staž za uvjete ipo danu i ponoći 12 sati se takodjer radi uvjeti su koma.Koja je ustanova zadužena za ta pitanja?Tako sam dobila takodjer bolest Imam iskrivljenu kićmu,alergija mi je prešla u asmu u samo 6godina koliko ovdje radim..Pomoć molim šta da radim?????????
  2. Aj šta sam zamislila za ručak::janjetina,svinjetina,junetina-sve po 30dkg.Zatim glavica kelja..povrće razno i krumpira 70.dkg. .Kelj očistite narežite na rezance duže i provrite 15.min.a da nakraju sveto pomješajte sa mesom,povrčemi neka se dinsta e što je za prste polizati..dobar tek ..
  3. Zanima me da li nas mogu prisiliti da radimo 12 sati.Pa to je više nemoguće u našoj firmi je to kao dobar dan..Šta se nemože poslati kakva inspekcija i Elektro kontakt ili je i to normalno??????? Šta je to da nesmiješ ni na bolovanje moraš subote ili nedjelje odraditi ako si u 4 smjene :to je normalno a plače ? a plate samo 40 prekovremenih.A ostalo babi mojoj u grobu??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija