Jump to content

pravde

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jucer sam imao nezgodu u trgovackom centru, naime kad sam ulazio u trgovacki centar velika klizna vrata nisu radila te sam usao na vrata pored tih velikih, te pri otvaranju vrata mi je pala metalna letvica sa vrata i rasjekla me iznad oka, nakon toga sam odmah otisao na hitnu gdje su mi oni sredili tu ozljedu, danas sam otisao do istog trgovackog centra i pokusao mirnim putem rjesiti nastali problem ali oni su stalno govorili o tome kako to nisu ulazna vrata vec da su to vrata u slucaju pozara, ali nigdje nema nikakve naljepnice da su ta vrata samo za slucaj pozara ili da je zabranjen ulaz i stalno pokusavaju krivnju svaliti na mene, i nakon pregleda nadzornih kamera nisu priznali krvinju, i danas kad sam ulazio na vratima sam vidio kap moje krvi na podu te je lajsna na vratima cijela izgrebana kako je padala, sada neznam kako da dodem do naknade stete ako je uopce mogu dobiti. Ispricavam se ako sam na krivom mjestu otvorio temu ali jednostavno nisam znao gdje je drugo staviti.
  2. Nikad nisam imao problema sa drogom niti opcenito sa zakonom, imam 3 svjedoka koja su bila samnom u vozilu i koji mogu potvrditi tu pricu, dok su njegove kolege stajale kod njihovog vozila i provjeravali podatke, lako za ego, ali me vrijeda kad netko bez dokaza pokusava nesto dokazati a za sto nema nikakve osnove niti icega. @Sivko slazem se sa tim, dok donosi "rezultate" nece mu nitko nista.
  3. Jel postoji mogucnost da mi nesto dode nekakva prijava ili sta vec, jer mi na licu mjesta nije nista napisao niti je ista nasao?
  4. Zanima me da li policajac ima ovlasti da mi se unese u lice i u vise navrata pita ( drsko) jel se drogiras? jel pusis travu? jel imas nesto uz sebe? Dok sam ja odgovarao na ta pitanja normalno ali je on i dalje inzistirao u tom svom nekom naumu da dokaze da se drogiram ili sta vec. Nakon toga ulazi u auto sa baterijom sa nadom da ce naci nesto ali ni tu nije bilo nista, nakon cega opet dolazi do mene i postavlja ista pitanja, te nakon toga nesto zapisuje u svoju biljeznicu. PS. bio je u civilu i nije mi pokazao niti znacku niti se predstavio, vec je isao sa nekom bahatoscu prema meni. Nitko od njegovih kolega naravno nije reagirao na taj njegov ton, vec su to zanemarili i nastavili i dalje nesto upisivati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija