Jump to content

petar33

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. OK, sada mi je puno jasnije , danas sam u međuvremenu kontaktirala sektor za ljudske potencijale te su mi rekli da je taj potpis stvar dogovora dvoje čelnika službi te da je sve na njima. Znači jedan od tih je i moja šefica do koje ne mogu, (trenutačno).
  2. Zar ne bi bilo ipak više u pitanju čl. 79. jer je u pitanju moj zahtjev za premještaj. Znam problem je da se mogu tumačiti i jedan i drugi čl. zakona.
  3. Predala sam svoje dokumente i životopis početkom godine sa nadom da će se iskazati potreba za djelatnicima. Sredinom 9. mj su me zvali da imaju potrebu za istima te me zvali na razgovor. Poslije obavljenog razgovora su mi rekli da sam primljena na to radno mjesto. I onda nastaju komplikacije.
  4. Da, jasno mi je ali kakvo je onda tumačenje čl. 79, premještaj na zahtjev službenika???
  5. Pozdrav, Hvala na odgovoru, jasno mi je skoro sve, mislila sam se pozvati na čl. zakona 79 zakona o drž. službenicima , gdje kaže da se državni službenik može premjestiti na vlastiti zahtjev na drugo radno mjesto samo ako je popunjavanje propisano planom. Nigdje se ne spominje suglasnost??????? Nisam sigurna kako to tumačiti.??Što je najgore postoji mogučost da mi propadne bolji posao, uvjeti i financije. lp
  6. Poštovani, Javila sam se na radno mjestu u drugo Ministrastvo te su me isti i primili. Poslan je zahtjev od tog Ministarstva na moje sadašnje radno mjesto, no međutim isti ne žele potpisati sporazum o prelasku. Šta da radim, šefica na radnom mjestu me ne želi primiti na razgovor, ne da da joj objasnim sve probleme i razloge mog zahtjeva za prelazak. Isfrusrirana sam i tužna, da se netko tako može igrati sa tuđim sudbinama. Molim Vas za bilo kakav savjet.
  7. Poštovani, Zanima me sljedeće, korisnik sam stan koji je još uvijek u postupku otkupa, stanarsko pravo ima moja majka.Kako je došlo i vrijeme za etažiranje cijele zgrade zanima me tko je dužan provesti, a i platiti taj postupak, grad koji je prodavatelj ili stanari. Hvala!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija