Jump to content

petar33

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Premještaj u okviru državne službe

  OK, sada mi je puno jasnije , danas sam u međuvremenu kontaktirala sektor za ljudske potencijale te su mi rekli da je taj potpis stvar dogovora dvoje čelnika službi te da je sve na njima. Znači jedan od tih je i moja šefica do koje ne mogu, (trenutačno).
 2. Premještaj u okviru državne službe

  Zar ne bi bilo ipak više u pitanju čl. 79. jer je u pitanju moj zahtjev za premještaj. Znam problem je da se mogu tumačiti i jedan i drugi čl. zakona.
 3. Premještaj u okviru državne službe

  Predala sam svoje dokumente i životopis početkom godine sa nadom da će se iskazati potreba za djelatnicima. Sredinom 9. mj su me zvali da imaju potrebu za istima te me zvali na razgovor. Poslije obavljenog razgovora su mi rekli da sam primljena na to radno mjesto. I onda nastaju komplikacije.
 4. Premještaj u okviru državne službe

  Da, jasno mi je ali kakvo je onda tumačenje čl. 79, premještaj na zahtjev službenika???
 5. Premještaj u okviru državne službe

  Pozdrav, Hvala na odgovoru, jasno mi je skoro sve, mislila sam se pozvati na čl. zakona 79 zakona o drž. službenicima , gdje kaže da se državni službenik može premjestiti na vlastiti zahtjev na drugo radno mjesto samo ako je popunjavanje propisano planom. Nigdje se ne spominje suglasnost??????? Nisam sigurna kako to tumačiti.??Što je najgore postoji mogučost da mi propadne bolji posao, uvjeti i financije. lp
 6. Poštovani, Javila sam se na radno mjestu u drugo Ministrastvo te su me isti i primili. Poslan je zahtjev od tog Ministarstva na moje sadašnje radno mjesto, no međutim isti ne žele potpisati sporazum o prelasku. Šta da radim, šefica na radnom mjestu me ne želi primiti na razgovor, ne da da joj objasnim sve probleme i razloge mog zahtjeva za prelazak. Isfrusrirana sam i tužna, da se netko tako može igrati sa tuđim sudbinama. Molim Vas za bilo kakav savjet.
×