Jump to content

ivobrick

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Stečaj d.o.o. nakon dugovanja

  Ja sam iskreno htio da mi s tih 1600 kn terete račun d.o .o.-a na kojem ima 500 kn to uzmu, te ga blokiraju i pokrenu stečaj te da najbezbolniji način zatvorim firmu jer mi je teret vec neko vrijeme. A ne radi i nema profita.
 2. Stečaj d.o.o. nakon dugovanja

  Hvala vam na odgovoru, molio bi da mi kao laiku jos jednom pojasnite, znaci ako platim svoju kaznu , a od d.o. o.-a ne. Ne prijeti meni kao fizickoj osobi neka velika novcana kazna iu ovrha? Vec ce teretiti d.o. o. i gasi se "pod prisilom".
 3. Pozdrav imam jedno pitanje molio bi odgovor, naime prije 3 godine sam naslijedio firmu očevu ona ne radi od onda ja imam drugo zaposljenje, firma ne posjeduje ništa i nema zaposlenih 3 godine, od onda sam u par navrata platio par kazni zadnja u nizu je dosla u petak jer iz računovodstva nisu predale izvješće financijsko. Kazna je 300 kn + 165 sudskih troškova za mene i 2100 + 165 za d.o.o. dali su mi i uplatnicu na 1565 kn ne kuzim od kojeg je iznosa to 2/3, pretpostavljam troškovi od d.o.o.-a. Pitanje je da li ako platim ove moje troškove , a troškove firme ne, da li će se pokrenuti stečaj ubrzani nad firmom, pošto je mozda najbolje da ju zatvorim,a nemam trenutno financija da plačam likvidaciju. Firma jedino što posjeduje je 400 kn na računu, imala je i stariji auto (2002 god.) , ali sam ga prodao sebi na papiru prije godinu i po dana. Da li država može u tome stečaju šta mene teretiti pošto se vodim kao direktor ili mogu pustit da pokrenu stečaj i da ide svojim putem. hvala unaprijed
×