Jump to content

andreja3

Korisnik
 • Broj objava

  22
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Redoslijed naplate ovrha - Fina/Eos matrix

  Sad mi je lakše! Hvala Vam puno!
 2. Redoslijed naplate ovrha - Fina/Eos matrix

  Borbena7, hvala puno na odgovoru. Znači, ako sam dobro razumjela, sljedećih 10 mjeseci ću dobivati samo pola plaće!? jer 1/4 mi već skida poslodavac, a još 1/4 ovrha FINE.
 3. Redoslijed naplate ovrha - Fina/Eos matrix

  Toliko sam sva u panici da vam se nisam ni zahvalila na javljanju.. hvala Vam!!
 4. Redoslijed naplate ovrha - Fina/Eos matrix

  Ne, poslodavac mi skida ovrhu od sasvim druge firme koja nema veze sa EOS matrixom, dakle dva različita vjerovnika
 5. Pozdrav svima! nadam se da će mi netko moći pomoći odgovorom jer u Fini mi nisu znali reći šta da radim! Dakle, Eos Matrix me blokirao prije par dana, i oni su mi jedini u očevidniku. Ali, meni poslodavac već skida 1/4 plaće po rjršenju o ovrsi koje je zaprimio i regularno postupa po tome, samo što vjerovnik nije išao na blokadu u Fini, nego je direktno poslao dokumentaciju poslodavcu o čemu me on uredno obavijestio i tako već par mjeseci 1/4 to funkcionira. No, sada mi je Eos Matrix "upisan" na Fini, blokirani su mi računi, otvorila sam zaštićeni i sve kako to već ide... Ali Fina nema pojma da meni poslodavac već skida 1/4 plaće, i zapravo Eos Matrix nije prvi u redu naplate , nego bi prvo trebala otplatiti ovo što mi poslodavac skida, a za to će bit potrebno još 10 mjeseci. U Fini mi nitko nije znao reći šta da radim, odnosno kako da spriječim da mi se skida još 1/4 Eos Matrixu????? Molim Vas ako mi netko može pomoći iskustvomili da me uputi šta da radim..Hvala..
 6. Eos matrix pisao poslodavcu

  Hvala puno!
 7. Eos matrix pisao poslodavcu

  A ok, hvala! Ma nije mi jasna još jedna stvar.. Kak eos matrix može tak slat moje podatke, nazivat cijelu familiju i pričat im o mom "slučaju". Tu ne vrrijedi famozni GDPR???
 8. Eos matrix pisao poslodavcu

  Pismo u kojem pišu da su oni od banke te i te preuzeli moj dug u iznosu..... i traže temeljem kopije administativne zabrane ovjerene kod javnog bilježnika 2009 da mi rade obustavu na plaći.
 9. Pozdrav svima! Molim vas za vaša iskustva i savjet.. Naime, nakon dugog niza godina konačno sam se zaposlila u HR. Dok nisam radila eos matrix mi je slao mailove za podmirenje dugovanja na šta sam ja odgovorila neka mi pošalju originale Ugovora o cesiji da su oni preuzeli dugove jer ja dugove ne priznajem i smatram da nisam ništa dužna. Jučer mi dolazi obavijest od poslodavca da ih je kontaktirao eos matrix, poslao im poštom kopije da sam ja dužna toliko i toliko i traže temeljem kopije koju sam 2009. potpisala kod javnog bilježnika obustavu sa plaće. Poslodavac ne želi meni raditi obustave i tražio je pismenim putem od njih originale o cesiji jer poslodavac smatra da oni ne mogu samo tako na temelju nekog pisma i meni raditi obustavu. napominjem , radi se o kreditima iz 2009. godine, zadnje što sam im uplatila je bilo prije više od 6 godina, od tad sam bila van HR i nezaposlena. Da li oni uopće smiju kontaktirati mog poslodavcai dostavljati im takve (moje) dokumente? I molim vas savjet sta da radim? Da li da uzimam odvjetnika? Čekam šta će oni poslati poslodavcu....? Nezz šta da radim.. Ako će mi raditi obustavu, neću imati od čega živjeti, plaća je mala.. Hvala svima, svaki savjet je dobrodošao!
 10. Podrav, molila bi ako mi netko moze pomoci odgovorom jer nakon 20 poziva i mailova upucenih nadleznim sluzbama, jos uvijek nisam dobila konkretan odgovor i samo me setaju od jednih do drugih, vrtim se u krug.. Situacija je sljedeca- Zivim u Italiji, gdje sam dosla zbog zaposlenja. Uredno i na vrijeme sam Privremeno odjavila prebivaliste u RH, na pet godina i sve to obavila kako treba. Prijavila adresu u Italiji, zaposlila se, dobila njihovu osobnu i ostale dokumente. Moj sadasnji poslodavac nema potrebe za radnicima iduca tri mjeseca i nasla sam posao u HR. Radi se i poslu koji je na odredeno, taman da popunim taj period dok ne radim ovdje. S obzirom da ne bi ni radila svaki dan u tjednu, putovala bi jer od mjesta stanovanja do mjesta rada mi je nekih cca sat i nesto. Moje pitanje je: Da li mene poslodavac u HR moze prijaviti i normalno mi rijesiti prijavu i sto vec treba a da ja i dalje imam adresu u IT ili se moram prijaviti da zivim u HR , iako , ponavljam, necu zivjeti u Hr ta dva mjeseca?
×