Jump to content

Lucija2302

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ispravak prekrsajni nalog sam dobila. Sad mi tata govori da je stara prometna bila ispunjena i da sam ja trebala podici novu sto nisam napravila. Imala sam svu dokumentaciju sa tehnickog, osiguranje i neki papir na kojem je pisalo prometna dozvola sto sam pokazala i di je pisalo da je auto registriran do 1.3.2018.(al to ocito nije bila prometna nego neki dokaz da je auto registriran). Ne znam kako to ide, ali zalit cu se sigurno. Nikad nisam kaznavana, nemam stalne prihode. Neznam sta jos mogu reci
  2. Nije pravljena nova prometna samo je falio onaj pecat odozada. Meni je policajac rekao da ako nisam otisla na mup da se auto vodi kao neregistriran ali nikakvu kaznu nije spominjao samo mi je rekao da to napravim. Svjesna sam da cu morati nesto platitit ali 2000 kn je pretjerano, koliko bi mi mogli umanjiti kaznu?
  3. Pozdrav, imam pitanje. Prošle godine dok sam bila na parkingu od jednog trgovackog centra prilazi policajac do mene da mi vozilo nije registrirano. Na sto sam ostala zatecena jer je auto na tatu i uredno ga svake godine vodi na registraciju i tehnicki pregled sto je napravio i prosle godine, medjutim on je meni rekao dan nakon tehnickog da samo odem na MUP da mi ovjere(sto sam ja zaboravila) a on vise nije spominjao. Od toga je proslo par mjeseci. Ali pokazala sam im da je auto uredno prosao tehnicki pregled, ima osiguranje i ubiti falio je samo taj pecat. Oni su me pustili nakon sto sam im sve pokazala i rekli da odem samo to rjesit sto prije. I evo sad skoro pola godine nakon toga dolazi meni plava kovertica od prekrsajnog suda da sam upravljala neregistriranim vozilom i kazna 2000 kn. Mogu li ista napraviti po tom pitanju? Auto nije bio neispravan prosao je tehnicki, placena registracija i imao je osiguranje.
  4. Imam pitanje, Sutra ce mi biti 30-ti dan od kako sam odjavljena sa zdravstvenog jer mi je po zavrsetku sezone prekinut radni odnos. U međuvremenu sam nasla novi posao di ce me opet prijavit i trebala bi ponovo dobit prava na zdravstveno. Sad me zanima u slucaju da me ne prijave sutra iz nekog razloga nego za dva dana kada prođe zakonski rok od tih 30 dana hocu li dobiti neku kaznu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija