Jump to content

Ivan2907

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobro i kolke su njihove sanse da me zezaju sa tom kucom?
  2. Nema vise prakticki nicega. Ima grob koji si mogu uzeti ako zele. imao je nesto sitno novaca na racunu ali sam ja imao punomoc i dignuo ih kad je zavrsio u bolnici jer smo radi toga i napravili punomoc u banci. Platio sam pogreb u kojeg sam ja kompletno orgarnizirao oni nisu pomogli niti malo i ostalo mi je nesto malo novaca. jedan stric se prijeti da nismo mi nista zasluzili a drugi da je on pravi nasljednik posto je najstariji a na moje pitanje gdje je bio 20 godina me poslao u PM. koliko vremena treba da se mi upisemo kao vlasnici od trenutka kad donesemo smrtni list na gruntovnicu? Da ponovim na gruntovnici za tu kucu,cesticu ili kako se god to strucno kaze pise da je pod ugovorom o dozivotnom uzdrzavanju. Valjda je to brzo gotovo? eh da i hvala svima na odgovorima
  3. Svjedoka imam bar 10. Nas otac je na nasoj strani i ne trazi nista. Znaci oni nemaju neke velike sanse u svemu tome? Dal im veze sto je ugovor bio napravje,n samo mjesec i nesto sitno prije smrti?
  4. Ma bio je 100 posto pri svijesti a i biljeznik to procjenjuje. On je funkcionirao sasvim normalno fizicki i psihicki do srcanog udara. Ugovor smo napravili odmah pocetkom 9 mjeseca a umro je prije par dana i ovi mi vec prijete. Znam da kuca nece biti na ostavinskoj raspravi ali onimi to kao mogu osporavat. Cak su mi i prijetili da ce me izbacit iz kuce da nemam pravo biti unutra. Inace na katastarskoj cestici pise da je kuca pod ugovorom o dozivotnom uzdrzavanju a sutra se tamo nosi smrtni list.
  5. Pozdrav. Brat i ja smo sa djedom napravili ugovor o dozivotnom uzdrzavanju prije mjesec i pol i djed prosli tjedan umire. Ostavio nam je kucu. Brinemo se o njemu vec tri godine. On nije napravio nista protiv svoje volje bas naprotiv to je zelio al smo stalno odgadali. Bio je sasvim normalan sto je biljeznik i procjenio. E sad mene stricevi nazivaju dvojica su u pitanju i prijete mi da ce mi oduzeti kucu da di smo brat i ja to zaradili a oni nisu pricali sa svojim ocem dobrih 20 godina. Mi smo upisani u gruntovnicu i sutra sa smrtnim listom ce biti pokrenuti postupak da budemo i vlasnici. Ponavljam to je bila dedina zelja imbrinuli smo o njemu prije i nakon sto je potpisano umro je iznenada od srcanog udara. jednostavno sam isfrustriran sa nepravdom. Oni se sad grebu za nesto i ispituju a nisu pricali godinama uopce nisu u kontaktu bili. recite mi sto mogu ocekivati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija