Jump to content

croatia22

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je croatia22 objavio

  1. Nije on ništa uložio nego mi je samo rekao koje dionice da kupim i najavio da će mi reći kada što da prodam ili kupim. 3500 kn
  2. Moja je priča jednostavna: "prijatelj" inače financijski savjetnik, nagovorio me je da kupim neke dionice jer cijene rastu itd. Tražio je da mu platim 3.5% od uloženog novca. Pomogao mi je da kupim dionice tri firme. Tada je počeo raditi u inozemstvu pa sam novac predao njegovom bratu. On je još uvijek u inozemstvu i ne javlja se. Samo se javio kada sam ga ja tražio i nije imao što reći. U međuvremenu sam doznao da zapravo se bavi ilegalnim poslom. Kako nisam bio zadovoljan s tim, nazvao sam ga i rekao da ne želim nastaviti tako i on mi je rekao da će mi vratiti novac. No, još uvijek nije. A u zadnjem razgovoru poriče da je od mene primio novac i pravi se kao da ne zna o kojim novcima je riječ. Imam svu komunikaciju pisanu (sms poruke) i želim da mi vrati novac. Ima li nade? Ako netko zna kako bit ću mu zahvalan.
  3. Banka je bila vlasnik nekretnine do isplate kredita.
  4. U banci smo uzeli kredit na 8 godina. Iznos je preko banke odmah plaćen prodavatelju. Mi smo osam godina plaćali rate. Iz banke smo nedavno dobili obavijest da idemo po brisovnu izjavu a s njom kod javnog bilježnika pa u gruntovnicu. Sve smo po uputama banke obavili. No, u gruntovnici traže i tabularnu izjavu prodavatelja.
  5. JESAM JESAM. Isplatio sam ugovorenu cijenu.
  6. Iz banke smo dobili brisovnu izjavu. Treba li banka neki drugi dokument izdati? Bivši vlasnik odugovlači. Mi bismo ga nekako i zaobišli ali ne znamo kako. U gruntovnici traže tabularnu izjavu.
  7. Odnijeli smo ugovor i ostale papire ali su tražili i tabularku. Imamo i brisovnu izjavu banke.
  8. U ugovoru u članku 6 piše: Prodavatelj ovlašćuje kupca da si na osnovu konačnog ugovora o kupoprodaji i po isplati cjelokupne kupoprodajne cijene ishodi pravo vlasništva na predmetnoj nekretnini uknjižbom u zemljišnim knjigama. Ažurirano Ažurirano u rujnu tekuće godine. 2015. Ažurirano Ažurirano u rujnu tekuće 2015. godine
  9. loši susjedski odnosi Ažurirano loši susjedski odnosi
  10. Poštovani, kupili smo nekretninu i plaćali 8 godina kredita te dobili brisovnu izjavu od banke. Sada kada trebamo u gruntovnici prenijeti vlasništvo, bivši vlasnik odnosno prodavatelj nekretnine odbija potpisati tabulanu izjavu. Koja su naša prava?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija