Jump to content

sandra991

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Heej moze pitanje :)

    Za koji si posao polagala dsi, i koja su ti pitanja bila iz zup/zus ? P

  2. Zanima me samo jel išao netko na popravni iz Zusa i Zupa ako je,ako mi možete reć kakvi su dojmovi jel pitaju po pitanjima sa Ministarstva uprave ili muče sa zakonimać?? Inače polažem za administartivnog tajnika SSS. Unaprijed hvala na informacijama... Andrea ja sam ti polagala 21.11. ispit sve u svemu nije tolko teško kolko se bojimo prije ispita,a ispitivači su meni bili stvarno dobri pomagali su,al et sam ova iz zupa i zusa je bila malo strožija tražila je malo previše pa me rušila.. samo se nemoj bojat i sretnooo
  3. Postupak ti je takav ako si pala 1 ili 2 predmeta polažeš samo taj predmet plača ti se od 100-200 kn,ja sam pala zup i zus i morala platit 110 kn (cijena ovisi ti koji si predmet pala) ,ako padneš više od 3 predmeta polažeš ponovo sve i plaćaš 500 kn.
  4. Evo ovako draga Ana_Banana ovako to funkcionira: Dođeš tamo u pol 9 ti počne posebni pisani dio iz tog djela možeš sve prepisati iz skripte ispit ti traje sat vremena,nakon toga ideš na usmeni dio posebnog dijela i odgovaraš na pitanja koje ti postave i onda te tajnica preusmijerava na koji ćeš predmet dalje,nikad ne ideš sama unutra ide se po dvoje ili troje unutra,nije jako strašno kao što se priča i komisija je sasvim ok pomažu ako vide da si učila a zbuniš se od treme.. ja sam isšla 21.11. i bila mi je super komisija, jedino malo iz zup-a i zus-a strožija i to me rušila,al to mi je bio zadnji predmet za odgovarat pa mi se već sve bilo... pomješalo... Samo hrabro i neboj se ništa nije strašno ja sam se uvjerila u to prije tjedan dana... SRETNOOOOO!!!!.... I mene ni mog kolegu ni ovu curu što je išla samnom unutra nisu pitali ni jedan zakon, ne muče uopće sa zakonima, samo pitaju po pitanjima sa Ministarstva uprave.. Pisani dio posebnog djela ti izgleda dobiješ papire sa 3-4 pitanja na to odgovoriš i to ti je to..nikakav završni rad ni slično to su samo priče vjeruj mi..
  5. Idem na državni 21.11.2015. jel ide još tko taj dan? kako vam ide učenje? šta učite za posebni dio? Inače sam Administrativni tajnik sss.
  6. I ja isto ako nije problem.. sandra.lucic1991@gmail.com
  7. imam jedno pitanje,jel mi može neko reći šta pitaju na posebnom djelu ispita,polažem ispit kao administrativni tajnik SSS sprema (za posebni dio sam dobila da će pitat opće poslove,na čeg se to odnosi??)
  8. Aj molim te gnome ako ti nije problem da napišeš pitanja koja su te pitali,hvala unaprijed..meni ispit 21.11.2015. već me nervoza uhvatila. Hvala.
  9. Pozdrav, imam državni ispit 21.11.2015. jel ima još tko taj dan? dokle ste stigli sa učenjem??
  10. Molila bi nekog pitanja iz Sustava državne uprave sa SSS,ako se sjećate dami napišete bar neka, jer je baš problem predmet za učit previše podjela i nabrajanja,koma . Samo da se riješim toga ali tako me strah!
  11. Hvala buber91 na savjetu,učim ali ipak me nervoza hvata već sada, znaš i sam kako je to, ali valjda će sve biti dobro. Ako se sjetiš neki pitanja bila bi ti zahvalna da podijeliš i ostali isto,hvala.
  12. pozdrav! idem polagat sad drzavni ispit u 11 mjesecu,pa bi vas molila neka pitanja koja postavljaju, hvala unaprijed! srednja stručna sprema sam,polažem državni ispit za Administrativnog tajnika.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija