Jump to content

kowach

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mail je brži i mislim da je bolji za uspostavu komunikacije. Meni je prije par mjeseci od druge bolnice došlo upozorenje da nisam platio čak tri računa. Nazvao ih i zaključili smo da su dva računa od neke druge osobe koje se zove isto kao ja, a treći mi je bio na mene, ali mi je to pokrivalo dopunsko osiguranje. Te bolnice su totalno u kaosu što se tiče vođenja i naplate računa.
  2. Pošalji im mail i žali se. Meni su odgovorili da će još dodatno provjeriti budući da sam tada imao dopunsko osiguranje. No još sam se čuo i sa dopunskim (croatia osiguranjem) i oni su sve sredili. I čuo sam za još jedan slučaj opomene, srećom ta osoba još ima račun kao dokaz plaćanja. Izgleda da u KBC-u rade čišćenje neplaćenih računa i tu ima puno grešaka tako da ti moža prihvate pismeno objašnjenje.
  3. Ja sam dobio istu opomenu (500kn) od dotičnog odvjetničog društva na osnovi računa od 158kn od KBC-a iz prvog mj. 2014.g. Račun mi nikad nije stigao na adresu. Poslao sam im mail sa žalbom. Sad se idem žalit u HZZO-u i Rebro...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija