Jump to content

Skakavac

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Skakavac objavio

  1. Vjerujte dosta mi je svega tako sam razočarana Zanima me ako sad izgubimo tužbu a velika vjerojatnost je da hoćemo. Može li se majka sjetit za 2 mjeseca opet tužit recimo za povišenje alimentacije jer su joj i to savjetovali u CZSS( tako je ona barem rekla nama ) ili će nas napokon ostavit na miru jer se moj suprug kako to ispada odrekao očinstva.
  2. Moram potvrdit riječi koje je rekao gospodin Felixx . CZSS se prema očevima nažalost odnosi ko zadnje smeće.Ja osobno imam poruke koje je meni slala njegova bivša djevojka i to ne jednu nego puno više i prijetila ako ne ostavim oca njezinog djeteta da će se ona zajedno s malom bacit u rijeku, nakon dolaska u CZSS i razgovora s njima i kazanja tih poruka neću ni pisat šta su na to odgovorili a to je samo kap u moru.... Ažurirano Zanima me sada ovaj zadnji slučaj.Posto je gospodja bivša opet pokrenula tužbu i traži 100% skrbništvo kako je ona rekla da to želi radi zdravstvenih, školskih i ostalih pitanja zar se to ne može riješit blažim putem. Zar ta gospođa u centru ne može nešto predložit npr. te neke suglasnosti ovjerene kod javnog bilježnika. Suprug je jučer zvao centar a ona mu je rekla da ako se majka i otac dogovore da se oni neće miješat, moj suprug nakon toga zove svoju bivšu djevojku koja mu govori sasvim suprotno da je njoj gospođa na socijalu preporučila da sa time ide na sud. Mi na 100% skrbništvo nećemo pristat jer od svega stalo nam je do malene i želimo ju dalje viđat.Na kraju sve te priče moj suprug nekad i radi do 8 navečer da bi smo skupili za alimentaciju i sve potrebe (nove tenesic, novi kauputić... ) ne bježimo od toga, ali sad će nas se ovako šikanirat ali ćemo i dalje bit dobri za plaćanje.
  3. Smatram se realnom osobom i ne velim da je moj muž super otac ali trudi se,da sve uvijek ispadne najbolje za svaku stranu nekad mu to ide za rukom nekad ne al svi smo mi samo ljudi. Zanima me dali se može ovjerit kod javnog bilježnika suglasnost da majka djeteta samostalno donosi odluke u vezi zdravstvenog stanja, školovanja djeteta i sl. Dali to prolazi umjesto da se povlačimo po sudovima,a ovako bi mi mogli i dalje viđat malenu.
  4. Nažalost ne nisu mu ništa objašnjavali ,štoviše kad je on postavio par pitanja koje ga zanimaju gospođa mu je rekla da ona to nezna ili nek se dogovori sa majkom djeteta al tako nam je stalno to nije ništa novo.
  5. Poštovanje, kao što i sami vidite novak sam na vašoj stranici uključila sam se da mi pomognete s par savjeta i na tome se unaprijed zahvaljujem. Moj suprug ima curicu koja ima 9 godina.On sa bivšom djevojkom nikad nije bio u braku.U početku djetetova života stalno su bili po sudovima ,ali se hvala Bogu to promijenilo nakon četvrte godine djetetova života.Od tada su nekako našli zajednički jezik i dogovarali se međusobno o povišenju alimentacije, o bolestima i o školovanju, posjetama jer ne živimo u istom gradu gdje su malena i majka.Sve je to nekako funkcioniralo. Sada je moj suprug dobio poziv od socijalnog da mora doći na saslušanje. Majka traži 100% skrbništvo nad malom.Mene zanima ako moj suprug pristane na to dali ćemo mi i dalje moći viđati malenu ili će nam njegova bivša onda to zabranit. Naime na socijalnom je rečeno da oni mogu obavit razgovor ali sud donosi konačnu odluku pa me zanima ako majka to traži i zahtjeva hoće li ona podmiriti troškove suda ili će to opet past na moga supruga? Majka traži besplatnog odvjetnika ima li i moj suprug to pravo.Majka je inače glavni dijetetov skrbnik.Eto to je ukratko to, šta biste vi učinili? (Probao je komonicirat s njom no međutim ona se ne javlja niti odgovara na ostavljene poruke.)Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija