Jump to content

Bananeki

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Sve što je Bananeki objavio

  1. Ovo je iz revizije za KBC Zagreb iz 2013 godine koji se može pronaći na internetu: Klinički bolnički centar prihvaća nalaz Državnog ureda za reviziju i navodi da zbog manjkavosti postojećeg informacijskog sustava, podaci o vrijednosti potraživanja od fizičkih osoba i za participacije od osiguranih osoba su preuzeti iz pomoćnih evidencija, te nisu bili pouzdani i prihvatljivi za poduzimanje odgovarajućih mjera naplate. Tijekom 2012., zaposlenici službe knjigovodstva i obračuna su ručno provjeravali i usklađivali podatke o navedenim potraživanjima radi pokretanja odgovarajućih mjera naplate. Nadalje se navodi da su i u vrijeme obavljanja revizije, poduzete aktivnosti nedostatne za cjelovitiju naplatu s obzirom da su podaci o potraživanjima i nadalje nepotpuni zbog nepouzdanog računalnog programa, te da je u tijeku proces implementacije novog poslovnog informacijskog sustava koji bi trebao dostići zahtijevanu razinu funkcionalnosti, odnosno usklađenosti glavne knjige s pomoćnim evidencijama.
  2. Može li netko potvrditi ovu informaciju da je za ovaj slučaj KBC zastara tri godine?
  3. Prije par minuta je izašao članak na index-u. Uglavnom reagirala je odvjetnička komora i pokrenula disciplinski postupak protiv tog odvjetničkog društva. Sve su krivo uradili, i visina opomene, i to da bi pacijenti trebali platiti i to da se plati na njihov račun. Neka!
  4. Ja ću odgovoriti odvjetničkom društvu da se jave svom naručitelju radi plaćanja opomene i da njihov prijeteći dopis smatram pokušajem prevare i iznude. Pisati ću dalje upravitelju KBC Zagreb da otkaže ugovor s tom odv. kućom, javno se ispriča žrtvama i zatim da podnese ostavku Napisati ću dopis i odvetničkoj komori da pokrenu disciplinski postupak protiv tog društva. Prikupljam cjelokupnu dokumentaciju u vezi toga. Sva ta tri dopisa ću odaslati i nadležnim tijelima radi utvrđivanja kaznene odgovornosti nadležnih u KBC Zagreb i tog društva radi prijevare. Uz to ću sve zipati i poslati svim medijima, HZZO-u, ministarstvu zdravlja, udrugama potrošača, možda još nekome. Sretno svima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija