Jump to content

natren30

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. 1 problem je-dug tele2 je bio placen,no preuzeo je cofface pa potom prima solvent-coffece je priznao i zatvorio dug koji prima i dalje vodi..iako je vec dio zabunom ponovo placen.sta napravit po tom pitanju??2 problem-sogoru sam bila 100%suduznik,doslo je na naplatu meni,jer nigdje nije radio.al sad je stvar gora jer on je otplacivao taj dug i trebao je bit smanjen,dobio je rjesenje da mu se skida blokada i vise mu nisu uzimali za to,al meni i dalje skidaju..isli smo pitati u finu jer on ne bjezi od toga no nitko nista ne zna..kome se obratiti..hvala
  2. di da prvo onda krenem??jednostavno me strah njega vidjeti i bit sa njim u istoj prostoriji..
  3. vaznije mi je zdravlje od svega,ali i to zahvaljujuci doticnome nisam u mogucnosti jer sam skinuta sa bolovanja zbog njegove klevete..otkaz sam vec sigurno dobila..misli da moze raditi kaj god pozeli i maltretirat sve oko sebe..nisam jedina koja je zbog njega dozivjela sokove i stresove,samo svi sute i trpe..
  4. Radim pola godine za ovog sefa.Problem je poceo kad je pocelo maltretiranje i vrijedanje sa njegove strane,o prekovremenome i neslobodnim danima da ne pricam..otvorila sam bolovanje zbog problema sa zdravljem,da bi me on pratio i zvao stotinu puta i kao secer na kraju lazni oklevetao na hzzo-u da sam videna negdje u izlasku pijana,a to nije istina.skinuta sam sa bolovanja i sad me strah povratka u to ludilo..u stanju je udarit radnika..pomozite..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija