Jump to content

Alen.13

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Jučer mi je stiglo rješenje o obustavi ovrhe, znači moj prigovor je zasad uspio, ali sad oni imaju pravo na žalbu. Znači opet čekanje
  2. Pozdrav svima još jednom! Evo danas mi je stigla ovrha, sutra idem kod odvjetnika vidjeti što dalje. Poslali su mi je 24.3., a tek danas (4.4.) mi je stiglo, baš zanimljivo. Srećom, rok žalbe teče od dana primitka ovrhe. Ima li tko od vas kakvih novosti?
  3. Još ništa, nisu mi se više javljali, čekam njihov idući korak. Pretpostavljam da će mi poslati prijedlog za ovrhu.
  4. Pozdrav svima! Evo i ja imam problem s Ivorom. Naime, prije 5 godina upisao sam tečaj za web dizajnera u Slavonskom Brodu, na prijedlog HZZ-a. Prvo sam se išao raspitati o tome na HZZ gdje su mi rekli da, ako prođe 5 godina od završetka tečaja, a ne zaposlim se, ne treba se platiti. Kada sam potpisao ugovor, u školi su mi rekli da trenutno nema slobodnih mjesta u grupama te da nastavu mogu pohađati konzultativno, što sam i prihvatio jer sam već imao poprilično znanje informatike. Na konzultacije sam otišao jednom (kod gdina Ilića) i dobio sam skriptu za učenje. Kad sam idući put nazvao kako bih ugovorio konzultacije, rekli su mi da gdin Ilić više ne radi kod njih te da pričekam dok se riješi administracija i da će mi javiti kad da dođem. No naravno, nitko mi se dugo nije javio. Zato sam ja opet nazvao i tad su mi rekli da škola odlazi iz Slavonskog Broda i da, ako hoću, mogu nastaviti školovanje u Varaždinu, što sam odbio jer mi se ne isplati ići čak tamo zbog tečaja. I tako je ostalo. Neki dan mi je došla sms poruka s informacijom da je od upisa prošlo 5 godina te da moram platiti školarinu (5000 kn). Odmah sam ih nazvao i pitao kako to da moram platiti tečaj na koji zbog njihovih propusta nisam mogao ni ići. Gospodična koja mi se javila rekla je da se javim mailom u kojem ću objasniti cijelu situaciju i da će ga ona proslijediti ravnateljici. Međutim, ravnateljica mi je na mailove odgovarala samo argumentima da ja ništa nemam napismeno, da je sve rekla-kazala i da moram postupiti po ugovoru, dakle platiti. Ugovor sam upravo dostavio svom odvjetniku koji će sve pregledati i vidjeti što se može učiniti. Zanima me samo, je li netko od vas uspio u tužbi protiv njih?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija